We zijn op zoek naar vrijwilligers!

De Meester is hét poppodium van Almere, met wekelijks concerten en dancefeesten. Van pop tot house en van hiphop tot rock. Wij kunnen jouw hulp hierbij goed gebruiken! De activiteiten van een culturele instelling als de Meester zijn alleen mogelijk door de inzet van onze grote groep vrijwilligers. Een biertje tappen, de artiesten ontvangen, het licht bedienen of helpen met de promotie. Er is altijd een plek voor jouw interesses en voorkeur.

Waarom als vrijwilliger bij de Meester aan de slag?
– Je werkt in een leuk team.
– Je krijg een onkostenvergoeding (circa €15 per keer).
– Altijd gratis naar concerten en dance events.
– Gezellig en je leert nieuwe mensen kennen.
– Je helpt Almere een stukje leuker te maken.
– Goed voor je C.V. en je doet ervaring op.

Op dit moment zijn we op zoek naar:

Garderobe-/kassamedewerker (16+)
Als garderobe-/kassamedewerker ben jij het visitekaartje van de Meester. De mensen kopen bij jou hun ticket en komen naar je toe met eventuele vragen. Je bent servicegericht, houdt wel van een praatje en bent op de hoogte van het actuele programma. Vind je het niet erg om in de weekenden te werken en heb je affiniteit met (pop)muziek? Dan zijn we op zoek naar jou!

Barmedewerker (18+)
De mensen komen bij jou aan de bar om een drankje te halen. Jij weet het verschil tussen de drankjes en vind het leuk om biertjes te tappen. Daarbij zorg je er voor dat de koelkasten continu gevuld zijn, zodat de bezoeker ons brede assortiment kan zien! Je werkt netjes en houd de bar en koelkasten schoon. Daarbij ben je op de hoogte van het actuele programma. Vind je het niet erg om hard te werken en ben je beschikbaar in de weekenden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Techniekmedewerker (16+)
Als techniekmedewerker ondersteun je de geluidstechnicus. Je vindt het leuk om een backline op te bouwen, te helpen met de soundcheck en ben je niet vies van (zwaar) tilwerk. Daarbij heb je enige technische ervaring en weet je hoe je een leuke sfeer kan maken met de lichten tijdens optredens van artiesten. Ben je bereid om hard te werken, vind je het niet erg om in weekenden te werken én heb je affiniteit met (pop)muziek? Dan zijn we op zoek naar jou!

Foto- en videografen (16+)
Als foto-/videograaf maak je beelden van de artiest/band en het publiek tijdens concerten en danceavonden. Je krijgt bij de Meester de kans om je portfolio uit te breiden met beelden van bekende en opkomend artiesten. Vind je het niet erg om in de weekenden te werken en heb je affiniteit met (pop)muziek? Dan zijn we op zoek naar jou!

Reageren kan via: info[a]demeesteralmere.nl onder vermelding van vrijwilliger worden of bel ons tijdens kantooruren naar 036 5332 780 . Wie weet versterk jij ons leuke team en maak je deel uit van hét poppodium van Almere!