BUDDING AND FRIENDS, FROM 60S TILL 90S

60’s to 90’s party!
Date : 29 / mrt / 2024
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 20:00 UUR
Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : VOORVERKOOP DEUR: € 7,50 | AVONDKASSA: € 12,00 | VOORVERKOOP ONLINE: € 9,00

BUDDING AND FRIENDS, FROM 60S TILL 90S

VOORVERKOOP DEUR: € 7,50 | AVONDKASSA: € 12,00 | VOORVERKOOP ONLINE: € 9,00

Stap terug in de tijd en laat je meevoeren naar de gouden jaren van de 60’s en 70’s tijdens het eerste deel van de avond bij Poppodium de Meester! Van 20.30 tot 22.00 uur staat het podium in het teken van de nostalgische klanken van Budding & Friends. Deze getalenteerde muzikanten brengen een unieke setlist met iconische songs van het legendarische album "Rumours" van Fleetwood Mac, het tijdloze album "Let it Bleed" van de Rolling Stones, de soulvolle deuntjes van Marvin Gaye en de bluesy klanken van Eric Clapton en Mink DeVille. Bereid je voor op een muzikale reis door de decennia, waarbij de sfeer van de 60’s en 70’s op magische wijze tot leven komt.

Na deze betoverende trip down memory lane is het nog lang niet afgelopen! Vanaf 22.00 uur neemt onze 80’s en 90’s DJ het roer over en transformeert de dansvloer tot een bruisende oase van herkenbare dance hits uit die onvergetelijke decennia. Laat je meeslepen door de opzwepende beats, nostalgische synthesizers en onmiskenbare grooves die de 80’s en 90’s hebben gevormd tot een tijdperk van dansvloer euforie. Van de meest iconische pop- en rockhits tot de meest dansbare tracks uit de elektronische scene, onze DJ zorgt voor een avond vol onweerstaanbare muzikale vibes.

Of je nu wilt genieten van de live muziek met Budding & Friends of de dansschoenen wilt aantrekken voor de 80’s en 90’s DJ, Poppodium de Meester biedt een avond vol diversiteit en plezier. Mis dit niet en beleef samen met ons de magie van muziek door de decennia heen!

Bandleden:
Gwenny Claasz Coockson
Kirsten van Muijen
Dionne Budding
Hans Veen
Gejo van de Groep
Peter Koger
Ernst Boot
Wim Budding