WALL TO WALL - LIVE & LOCAL

Date : 17 / nov / 2023
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 20:15 UUR
Huisregels de Meester
Address : Bar zaal
Gratis

WALL TO WALL – LIVE & LOCAL

UPDATE: In een week tijd zijn we strak uitverkocht! wij zijn als organisatie super enthousiast om deze support voor lokaal talent te zien.
We krijgen hier een daar al vragen naar het tijdsschema, deze zal op de avond zelf verspreid door de zalen hangen. We kiezen er voor deze niet te publiceren zodat de bezoekers hun support laten zien aan alle acts die we hosten. Het programma is zo verweven dat er altijd ergens muziek te horen is en voor de liefhebber het ook mogelijk is van iedere act 10 minuten mee te pakken.

Live & Local, dat is de enige eis voor deze avond; lokaal talent, wat live kan optreden. Zelf optreden? Lees hieronder verder hoe je je aanmeld! Kom je als bezoeker? Let dan ook goed op, want met jouw ticketaankoop heb je invloed op het programma. Het werkt namelijk zo, hieronder zie je een lijst van artiesten die ieder hun eigen ticket aanbieden. Des te meer stemmen een act krijgt, des te beter de podiumplek. Een democratische invulling van het blokkenschema dus. Alle acts krijgen even veel betaald en even goede zorg vanuit het team en de technici. De programmeur maakt een voorselectie zodat we de gehele avond gegarandeerd worden getracteerd op kwaliteit. Dus, op wie stem jij?

Hoe ziet de avond er uit? Verdeeld over 3 podia, zullen 12 bands zorgen voor ruim 350 minuten aan live-muziek. We sluiten de stemtickets voor de avond begint zodat het definitieve blokkenschema opgemaakt kan worden. Mits er nog tickets zijn zullen er dan algemene tickets beschikbaar gesteld worden. Deze pagina zal later aangevuld worden met een korte toelichting over iedere band.