THE VICES (UITVERKOCHT)

EEN MIX VAN SURF, POP EN GARAGE
Date : 26 / jun / 2021
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 20:30 UUR
Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : DUO TICKET (TOEGANG VOOR 2 PERS.): € 12,00
Sold Out

THE VICES (UITVERKOCHT)

DUO TICKET (TOEGANG VOOR 2 PERS.): € 12,00

*Let op, deze show stond oorspronkelijk ingepland op 3-1-2021. Dit is de nieuwe datum voor dit evenement. Als je al tickets hebt blijven deze gewoon geldig. Houd deze pagina en je mail in de gaten voor actuele informatie. *

Groningse surf-pop act The Vices staat op 26 juni in De Meester. Vorig jaar deden ze Almere aan tijdens de Popronde, waar ze hogen ogen hebben gegooid. Met hits als Sly Smiled Berlin Child, Life Grows en Boy hebben ze de aandacht van 3FM en Kink weten te pakken, en die laten ze voorlopig niet meer los.

Laat je verassen en kom naar The Vices in de Meester.

The Vices

Biografie The Vices

The Vices maakten in 2019 een vliegende start. Ze speelden hun eerste shows als voorprogramma van Yungblud en op Eurosonic om vervolgens naar de UK te vertrekken voor een tour. Met een mix van surf, pop en garage klinken ze als de liefdesbaby van The Growlers en The Strokes. Dit is te horen op populaire singles . Debuut EP Life Grows bracht de band een voorprogramma in Paradiso en steun van onder andere 3FM en KINK. Ook deed de band mee aan de Popronde. In maart 2020 is de band uitgeroepen tot Serious Talent door radiozender 3fm. The Vices gaan hard, met een gloednieuwe EP en de recentelijke nieuwe single ‘In and Out’.

Website The Vices

De Meester in Corona-tijd.

Naar een concert gaan in Corona tijd? Dat kan hopelijk snel weer. Maar, ook de pop-sector heeft een aantal regels te volgen. Zo mag je applaudisseren, maar niet juichen. Er mag gedanst worden, maar wel vanuit je stoel. Er mag omhelst worden, mits je uit het zelfde huishouden komt. Kortom, er zijn een aantal regels die we met z’n allen moeten bewaken. Het naleven van deze regels doen we niet alleen voor onze eigen gezondheid, maar ook die van anderen. Dus, geef elkaar de ruimte (1,5 meter), volg de aangewezen looproutes, wacht op je beurt, verwissel niet van stoel tijdens de voorstelling, desinfecteer je handen, sta alleen op om naar het toilet te gaan en geef niet in aan de drang om mee te zingen. Het is beleid vanuit de Meester om tijdens alle loopbewegingen een mondkapje te dragen. Het kapje mag dus af zodra u zit. We merken dat niet iedereen dit makkelijk vindt, maar de regel is indiscutabel, neem dit dus in overweging alvorens uw komst. Helaas blijft de bar tot nader order gesloten. Als we hier met z’n allen op letten kunnen we aankomende weken blijven genieten van popcultuur, juist nu.