GEANNULEERD | THE DASHBOARD DANGLERS KERSTSHOW

Ding-dong (Xmas bells are danglin')
Date : 19 / dec / 2020
Time : 19:15 UUR Aanvang: 20:00 UUR Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : DUO TICKET (TOEGANG VOOR 2 PERS.): € 19,50
Cancelled

GEANNULEERD | THE DASHBOARD DANGLERS KERSTSHOW

DUO TICKET (TOEGANG VOOR 2 PERS.): € 19,50

The Dashboard Danglers, met zanger en bassist Jaco van der Steen (bekend van de Dutch Eagles), komen naar De Meester voor een kerst show. The Dashboard Danglers hebben een eigen nieuwe kerstsong geschreven “Ding-dong (Xmas bells are danglin’)” en hebben een een speciale Kerstshow gemaakt waarin hun eigen werk wordt afgewisseld met bekende passende (Kerst) songs. Met o.a. kerstduetten van Kenny Rogers, Dolly Parton, Chis Rea, Dana, Elvis en van…The Dashboard Danglers zelf!

Zanger en bassist Jaco van der Steen slaat samen met zijn gloednieuwe band ‘The Dashboard Danglers’ een nieuwe weg in. Na 14 succesvolle jaren bij de Dutch Eagles, is het tijd om eigen werk uit te brengen, in samenwerking met Boudewijn de Groot. Na het door Buma Awards genomineerde meest succesvolle popalbum ‘Even weg’, wat Jaco produceerde en componeerde samen met Boudewijn, gingen zij verder met muziek voor The Dashboard Danglers: een 5 koppige band, met rasmuzikanten Léon Klaasse (drums/ vocals), Martin Bakker, (bas/ vocals) Marcel de Groot (gitaar/ vocals), Rebecca Bakker (vocals) en Jaco van der Steen (vocals/gitaar). Country en Americana van de Dutch Westcoast.

De Meester in Corona-tijd.
Naar een concert gaan in Corona tijd? Dat kan hopelijk snel weer. Maar, ook de pop-sector heeft een aantal regels te volgen. Zo mag je applaudisseren, maar niet juichen. Er mag gedanst worden, maar wel vanuit je stoel. Er mag omhelst worden, mits je uit het zelfde huishouden komt. Kortom, er zijn een aantal regels die we met z’n allen moeten bewaken. Het naleven van deze regels doen we niet alleen voor onze eigen gezondheid, maar ook die van anderen. Dus, geef elkaar de ruimte (1,5 meter), volg de aangewezen looproutes, wacht op je beurt, verwissel niet van stoel tijdens de voorstelling, desinfecteer je handen, sta alleen op om naar het toilet te gaan en geef niet in aan de drang om mee te zingen. Het is beleid vanuit de Meester om tijdens alle loopbewegingen een mondkapje te dragen. Het kapje mag dus af zodra u zit. We merken dat niet iedereen dit makkelijk vindt, maar de regel is indiscutabel, neem dit dus in overweging alvorens uw komst. Helaas blijft de bar tot nader order gesloten. Als we hier met z’n allen op letten kunnen we aankomende weken blijven genieten van popcultuur, juist nu.