CANCELLED: THE DASHBOARD DANGLERS - KERST SHOW

DING-DONG (XMAS BELLS ARE DANGLIN')
Date : 18 / dec / 2021
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 20:30 UUR
Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : AVONDKASSA: € 13,00 | VVK DEUR: € 10,00 | VVK ONLINE: € 11,50
Cancelled

CANCELLED: THE DASHBOARD DANGLERS – KERST SHOW

AVONDKASSA: € 13,00 | VVK DEUR: € 10,00 | VVK ONLINE: € 11,50

*Disclaimer: In lijn met de nieuwe corona-maatregelen zal dit evenement enkel toegankelijk zijn op vertoning van een corona bewijs (EU DDC). Hier zal aan de deur op gecontrolleerd worden. Kijk op de website van de Overheid voor meer informatie over het coronabewijs.

The Dashboard Danglers, met zanger en bassist Jaco van der Steen (bekend van de Dutch Eagles), komen naar De Meester voor een kerst show. The Dashboard Danglers hebben een eigen nieuwe kerstsong geschreven “Ding-dong (Xmas bells are danglin’)” en hebben een een speciale Kerstshow gemaakt waarin hun eigen werk wordt afgewisseld met bekende passende (Kerst) songs. Met o.a. kerstduetten van Kenny Rogers, Dolly Parton, Chis Rea, Dana, Elvis en van…The Dashboard Danglers zelf!

The Dashboard Danglers

Biografie The Dashboard Danglers

Zanger en bassist Jaco van der Steen slaat samen met zijn gloednieuwe band ‘The Dashboard Danglers’ een nieuwe weg in. Na 14 succesvolle jaren bij de Dutch Eagles, is het tijd om eigen werk uit te brengen, in samenwerking met Boudewijn de Groot. Na het door Buma Awards genomineerde meest succesvolle popalbum ‘Even weg’, wat Jaco produceerde en componeerde samen met Boudewijn, gingen zij verder met muziek voor The Dashboard Danglers: een 5 koppige band, met rasmuzikanten Léon Klaasse (drums/ vocals), Martin Bakker, (bas/ vocals) Marcel de Groot (gitaar/ vocals), Rebecca Bakker (vocals) en Jaco van der Steen (vocals/gitaar). Country en Americana van de Dutch Westcoast.