MEESTERLIJKE POPQUIZ #4: HALLOWEEN EDITIE

Date : 31 / okt / 2020
Time : 19:30 UUR Aanvang: 20:00 UUR Huisregels de Meester
Address : Grote zaal Attend on Facebook
Tel : VVK: DEUR €3.50,- ONLINE: €5 | AVONDKASSA €6,50,-

MEESTERLIJKE POPQUIZ #4: HALLOWEEN EDITIE

VVK: DEUR €3.50,- ONLINE: €5 | AVONDKASSA €6,50,-


De PopQuiz is weer terug!
De nieuwe PopQuiz staat in het thema van Halloween en is daarmee de op één na griezeligste live-stream van deze week. Onze inmiddels bekende host Sander Hoek (bekend van de Rock-A-Oke band) heeft groots uitgepakt voor deze quiz. Alle vragen zullen in Halloween thema zijn en ook het decor en de host zullen er op gekleed zijn. De quiz zal bestaan uit 6 rondes van ieder 10 vragen. Het uitgangspunt blijft muziek, dus je kunt nog even bijspijkeren aankomende dagen. De quizvragen zullen live via het YouTube Kanaal van de Meester gestreamd worden. De quiz start om 19:30, we zullen de link hiervoor verspreiden op facebook. Als je ons YouTube kanaal refreshed zal hij ook boven aan komen te staan voor aanvang. Vergeet je niet aan te melden zodat we je de antwoord formulieren kunnen toesturen!

De quiz kan gespeeld worden in een team, of individueel. Mocht je de quiz samen met iemand spelen zorg dan dat je door het RIVM gestelde richtlijnen in acht neemt.

Bij een quiz horen prijzen:
🥇 Een tegoed-bon voor platenhuis Round & Around a 30 euro.
🥈 Een Flevo Bier Box met 9 biertjes van lokale brouwers.

Meld je aan!
Als je mee wilt doen met de PopQuiz van 31 oktober is het belangrijk om je op te geven via het onderstaande formulier: https://forms.gle/jnZQ1pnhGHfuhPfZ6

Volg Poppodium de Meester op YouTube
https://www.youtube.com/user/Podiumdemeester

Tot de 31e, stay healthy & rock on