MEESTERLIJKE POPQUIZ #4: HALLOWEEN EDITIE

Date : 31 / okt / 2020
Tijd : 19:30 UUR Aanvang: 20:00 UUR Huisregels de Meester
Locatie : Grote zaal Attend on Facebook
Prijs : VVK: DEUR €3.50,- ONLINE: €5 | AVONDKASSA €6,50,-

MEESTERLIJKE POPQUIZ #4: HALLOWEEN EDITIE

VVK: DEUR €3.50,- ONLINE: €5 | AVONDKASSA €6,50,-

De Meesterlijke Popquiz is terug voor alweer de vierde editie, dit keer niet online.. maar live! In een team van twee test jij je muzikale kennis in Poppodium de Meester. De quiz, onder leiding van gitarist en frontman van de Rock-A-Oke band Sander Hoek, zal bestaan verschillende rondes met muziekvragen uit alle decennia. Omdat het Halloween is zal er ook een ronde geheel in halloween thema zijn.

Tijden
De deur gaat open om 19:00 uur, de quiz start om 19:30 uur. Dus wees optijd!

Tickets
Het is alleen mogelijk om mee te spelen in een team van 2. Dus wees selectief in wie je meeneemt! Wij verkopen alleen tickets voor een team van 2, dit is inclusief het eerste drankje(Tapbier, fris & wijn) gratis voor beide! Wil je meespelen in je eentje? Stuur ons dan even een mailtje: info@demeesteralmere.nl

Prijzen
Ook dit keer hebben we weer leuk prijzen, hierover snel meer!

De Meester in Corona-tijd
Naar een concert gaan in Corona tijd? Dat kan gelukkig nog steeds. Maar, ook de pop-sector heeft een aantal regels te volgen. Zo mag je applaudisseren, maar niet juichen. Er mag gedanst worden, maar wel vanuit je stoel. Er mag omhelst worden, mits je uit het zelfde huishouden bent. Kortom, er zijn een aantal regels die we met z’n allen moeten bewaken. Het naleven van deze regels doen we niet alleen voor onze eigen gezondheid, maar ook die van anderen. Dus, draag een mondkapje(zodra je op je plek zit mag deze af), geef elkaar de ruimte (1,5 meter), volg de aangewezen looproutes, wacht op je beurt, verwissel niet van stoel tijdens de voorstelling, desinfecteer je handen, sta alleen op om naar het toilet te gaan en geef niet in aan de drang om mee te zingen. Als we hier met z’n allen op letten kunnen we aankomende weken blijven genieten van popcultuur, juist nu.