PULL-UP | 16+ CLUBNIGHT: $HIRAK

Date : 1 / jul / 2023
Time : 22:00 UUR
Aanvang: 22:00 UUR
Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : EARLY BIRD: € 10,00 | NORMAL BIRD: € 12,50 | LATE BIRD: € 15,50 | HOERA, GESLAAGD!: € 8,75

PULL-UP | 16+ CLUBNIGHT: $HIRAK

EARLY BIRD: € 10,00 | NORMAL BIRD: € 12,50 | LATE BIRD: € 15,50 | HOERA, GESLAAGD!: € 8,75

Nog geen 18, maar wel los gaan? We got you. Na een drukke eerste editie pakken we door met niemand minder dan $hirak en Eloy op de bill. We kennen $hirak van samenwerkingen met Ronnie Flex, Lil Kleine, ISSY, Christian D en nog veel meer. Genoeg om een super lekkere set in elkaar te draaien.
We pakken daarna lekker door met Eloy achter de decks, Eloy kennen we allemaal van Eerste rang en men at work.
[foto1]
Tijden: 22:00-3:00
Leeftijd: 16+
Alcohol leeftijd: 18+
**Tickets: **
Early Early Bird 8.-
Early Bird 10.-
Normal Bird 12,50
Late Bird 15.-

*Pull-Up is een nieuwe clubnight ontwikkeld om vanaf 16 het nachtleven te laten ervaren. Pull-Up hanteerd zero tolerance t.o.v. drug en alcohol onder minderjarige. Bij wederverstrekking zal zowel de ontvanger als de verstrekker uitgezet worden. We streven naar een dansavond met een verantwoorde sfeer.

Promotor Worden van Pull-Up?
Als promotor treed je op als ambassadeur van Pull-Up 16+ Clubnight, je maakt ieder feest bekend onder je vrienden en contacten en zorgt natuurlijk dat ze tickets kopen met jouw persoonlijke code. Met die code krijgen ze 20% korting om ze te motiveren jouw code te gebruiken.

Promotor zijn betekend dat we iets van je verwachten, maar ook een hoop kunnen bieden. Zo verwachten we een positieve houding en goede motivatie. Je hebt een vlotte babbel en durft anderen aan te spreken. Je post regelmatig over het evenement en denkt graag mee over andere kansen. Daar staat tegenover dat zelf gratis toegang krijgt voor ieder evenement wat je promoot. Je krijgt voorrang bij de entree en je kunt ook gratis drankjes sparen. Tot slot rijken we een shoptegoed van 100.- euro uit aan de promotor die de meeste tickets heeft verkocht.

Hoe werkt het dan precies?
Je meld je aan via een DM naar het IG acc. van de Meester. Hierin geef je je naam, leeftijd en mobiele nummer door zodat we je kunnen registreren. Vervolgens krijg je van ons een unieke kortingscode en een ticketlink. Je zal in een What’s App groep geplaatst worden met andere Promotors, deze wordt gebruikt om informatie en content de delen.