POPRONDE ALMERE

Date : 3 / okt / 2020
Time : 19:30 UUR Aanvang: 20:00 UUR Huisregels de Meester
Address : Grote zaal Attend on Facebook
Tel : VVK: DEUR €5,- ONLINE: €6,50

POPRONDE PRE-PARTY 2020

VVK: DEUR €5,- ONLINE: €6,50

Popronde, het grootste reizende festival van Nederland gaat dit najaar toch op tour met de Popronde pre-party. Op 3 oktober is De Meester aan de beurt en strijken acts GUYY en SOME neer in ons podium.

Vanwege de corona maatregelen zijn er voor deze show maar 35 tickets beschikbaar.

Update: onderstaand schema is op 30-9 aangepast. Houdt u rekening met een eindtijd van 22:00.

Schema:

SOME  20:00

GUYY 21:00

 

 

Biografie SOME

Na haar talent te hebben bewezen bij diverse talentenjachten, is SOME een nieuwe weg ingeslagen om volledig independent door te gaan. Som Schouten, zoals de half Thaise zangeres eigenlijk heet, geniet namelijk van vrijheid. Dit is te zien in haar eigenzinnige social media content, het ontbreken van een blad voor haar mond wanneer het gaat over gênante onderwerpen en wanneer zij haar mening wil geven over maatschappelijke problemen. Zo is ze een feminist in hart en nieren.

SOME is niet bang om te experimenteren en heeft na een ‘seizoen’ aan releases in het Engels, nu een nieuw seizoen voor ogen in het Nederlands. “Maar wel met een internationale twist”, zegt ze zelf. “Ik houd ervan om van mezelf af te schrijven en als ik mij op dat moment een bepaalde manier voel, dan schrijf ik het nummer vanuit daar.” SOME heeft een herkenbare stem met een rauw randje en een mix van pop, urban en hip hop in haar repertoire. Met feilloze transities tussen de twee talen, laat SOME zien wat ze in haar mars heeft met releases op Rotterdam Airlines en Left Lane Recordings.

 

Biografie GUYY

GUYY klinkt alsof je, na 14 uur gedanst te hebben in een underground nachtclub, de zon ziet opkomen. Het frisse Indie-collectief brengt naast muziek ook fashion, fotografie en grafische kunst samen in een tornado van jong talent. Verwacht vunzige synthesizers, catchy vocals, en dansbare beats die tot in je sokken doortrillen.