POPRONDE ALMERE

Date : 29 / sep / 2018
Time : 20:00 UUR Aanvang: 20.30 UUR Huisregels de Meester
Address : Kelder Attend on Facebook
Tel : GRATIS
On Sale

POPRONDE ALMERE

GRATIS
Zaterdag 29 september 2018 wordt het centrum van Almere omgetoverd in een groot, gratis toegankelijk festival. Door het gehele centrum van Almere is het ook dit jaar weer één spetterend feest! Dit jaar strijkt de Popronde voor de zevende keer neer in Almere.

De Popronde is een landelijk reizend festival, dat bands de mogelijkheid geeft buiten de eigen regio te spelen en zich te presenteren voor nieuw publiek, pers en programmeurs. De optredens vinden plaats in cafés, theaters en poppodia in het centrum van elke stad. De Popronde is gratis toegankelijk voor publiek.

Ieder jaar worden meer dan honderd veelbelovende artiesten geselecteerd voor de Popronde uit ruim 1200 inzendingen. De geselecteerde bands en muzikanten zijn een actuele afspiegeling van aanstormend talent in alle muziekgenres in Nederland. Van rock tot hiphop, van singer/songwriter tot dance. Voorgaande jaren hebben artiesten als Chef’ Special, De Staat, Moss, Racoon, Go Back To The Zoo, Blaudzun, PAUW en Kensington met een groter publiek kennis kunnen maken.

Afgelopen jaren heeft Almere via Popronde Almere al kennis kunnen maken met The Dawn Brothers, The Grand East, Pitou, Rosemary & Garlic, Amartey, Nausica, Waltzburg, Jeangu Macrooy, St. Tropez, Max Meser, Lookapony, The Brahms, CUT_, St. Tropez, Mister & Mississippi en John Coffey.

Popronde Almere wordt georganiseerd door het Almeerse Cultureel Management Liscaljet en Jens Lendering in samenwerking met Stichting Popwaarts.

De line up en locaties worden circa 5 weken voorafgaand aan het festival bekendgemaakt. Check de site voor alle programma informatie, tot ziens op zaterdag 29 september 2018! Dit feest wil je echt niet missen.

Hou de Facebookpagina van Popronde Almere in de gaten voor meer info. Ook meedoen alspodium in Almere Centrum? Meld je aan via almere@popronde.nl.

Socials:
facebook.com/poprondealmere
Instagram: poprondealmere
Meld je aan voor het event en blijf op de hoogte:https://www.facebook.com/events/420662511701801/