NEXT | TEEN PARTY: CHO

Rode Loper Editie!
Date : 16 / feb / 2024
Time : 20:00 UUR
Aanvang: 20:00 UUR
Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : SUPER EARLY BIRD: € 5,00 | NORMAL BIRD: € 8,00 | LATE TICKET: € 12,00 | EARLY BIRD: € 6,50
Sold Out

NEXT | TEEN PARTY: CHO

SUPER EARLY BIRD: € 5,00 | NORMAL BIRD: € 8,00 | LATE TICKET: € 12,00 | EARLY BIRD: € 6,50

UITVERKOCHT! 2 dagen na aankondiging van CHO waren alle tickets vergeven. We krijgen nog veel vragen of het echt uit verkocht is; ja, het is echt uitverkocht. Om die reden geven we iedereen mee, wees op tijd met het halen van je tickets. De volgende editie vindt plaats op 13 april, tickets hiervoor gaan online op vrijdag 16 februari. We zullen die avond ook bekend maken wie onze special guest is op de JUNGLE MADNESS EDITIE, houdt de website dus in de gaten.

Oke oke, we hebben jullie gehoord. NEXT Neon Editie was een feit, uitverkochte zaal en een super goeie sfeer. Slaap niet te lang op je tickets voor de volgende editie want ze. gaan. hard! De leukste en gezelligste Teenparty van Almere staat weer voor je klaar! 16 februari pakken we door met NEXT Rode Loper editie, wat houdt dat in? We gaan jullie laten shinen als bij de Grammy’s. De dresscode? Wij raden glitter en glamour aan, maar draag vooral waar je je comfortabel in voelt.

Met trots stellen wij jullie voor aan de Special guest van de Red Carpet Editie. Twee maanden geleden verkocht hij AFAS uit met zijn nieuwe album ‘kock kock 4’. Naast nieuwe tracks verwachten we zeker ook ‘Misschien wel He?’, ‘Ik mis je’ en ‘Eerste keer’. Je hebt hem ondertussen vast wel door, op vrijdag 16 januari blazen wij het dak eraf met niemand minder dan CHO!

  • Leeftijd 12 t/m 15
  • Alcohol Vrij
  • Genoeg personeel om te zorgen voor een goede sfeer
  • Ruimte om je kind aan de deur op te pikken (kom je met de auto, parkeer hem om de hoek P12).
  • Betaalbare drankjes (Cash & Pin)

De zaal opent om 20:00 en we gaan dicht om 0:00.

Promotor Worden van Next?
Als promotor zijnde treed je op als ambassadeur van NEXT, je maakt ieder feest bekend onder je vrienden en contacten en zorgt natuurlijk dat ze tickets kopen met jouw persoonlijke code. Met die code krijgen ze 15% korting om ze te motiveren jouw code te gebruiken.

Promotor zijn betekent dat we iets van je verwachten, maar ook een hoop kunnen bieden. Zo verwachten we een positieve houding en goede motivatie. Je hebt een vlotte babbel en durft anderen aan te spreken. Je post regelmatig stories over het evenement en denkt graag mee over andere kansen. Daar staat tegenover dat je zelf gratis toegang krijgt voor ieder evenement wat je promoot. Je krijgt voorrang bij de entree en je kunt ook gratis drankjes sparen. Tot slot rijken we een shoptegoed van 100.- euro uit aan de promotor die de meeste tickets heeft verkocht.

Hoe werkt het dan precies?
Je meld je aan via een DM naar het IG acc. van de Meester @poppodiumdemeester of NEXT @officialnextteen. Hierin geef je je naam, leeftijd en mobiele nummer door zodat we je kunnen registreren. Vervolgens krijg je van ons een unieke kortingscode en een ticketlink. Je zal in een Whatsapp groep geplaatst worden met andere Promotors, deze wordt gebruikt om informatie en content de delen.

Op de dag van het evenement zelf draaien we de cijfers uit om te bepalen waar in het reward systeem je uit komt.

Net te oud of te jong, maar wel toestemming van je ouders?
In sommige gevallen maken we een uitzondering, bijvoorbeeld als broertjes of zusjes samen willen gaan. Echter proberen we het leeftijdsverschil niet te groot te maken om zo de beleving voor iedereen optimaal te houden.