NEXT | TEEN PARTY: KATNUF

Date : 29 / apr / 2023
Time : 20:00 UUR
Aanvang: 20:00 UUR
Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : EARLY BIRD: € 8,00 | NORMAL BIRD: € 9,50 | LATE BIRD: € 12,50

NEXT | TEEN PARTY: KATNUF

EARLY BIRD: € 8,00 | NORMAL BIRD: € 9,50 | LATE BIRD: € 12,50

Wowww, na super strakke editie 1# pakken we gelijk door met NEXT Teen Party: KATNUF. ‘Van mij zijn’, ‘ADEM’ en ‘Zonder Jou’, nummers waar we niet meer om heen kunnen, tijd om de Belgische Katnuf dus naar Almere te halen. NEXT is het nieuwe concept in Almere waar jongeren tussen de 12 en 15 kunnen proeven van het nachtleven. In de popzaal van De Meester waan je je precies in een club, maar dan tussen leeftijdsgenootjes. Samen met huis DJ Jeroen laten we alle dansnummers voorbij komen en zorgen we voor de perfecte clubsfeer.

Wacht niet te lang want vanaf vandaag kun je de limited edition Early Bird tickets kopen.

* Leeftijd 12 t/m 15
* Alcohol Vrij
* Genoeg personeel om te zorgen voor een goede sfeer
* Ruimte om je kind aan de deur op te pikken (kom je met de auto, parkeer hem om de hoek P12).
* Betaalbare drankjes (Cash & Pin)

De zaal opent om 20:00 en we gaan dicht om 0:00.

Promotor Worden van Next?
Als promotor zijnde treed je op als ambassadeur van NEXT, je maakt ieder feest bekend onder je vrienden en contacten en zorgt natuurlijk dat ze tickets kopen met jouw persoonlijke code. Met die code krijgen ze 15% korting om ze te motiveren jouw code te gebruiken.

Promotor zijn betekent dat we iets van je verwachten, maar ook een hoop kunnen bieden. Zo verwachten we een positieve houding en goede motivatie. Je hebt een vlotte babbel en durft anderen aan te spreken. Je post regelmatig stories over het evenement en denkt graag mee over andere kansen. Daar staat tegenover dat je zelf gratis toegang krijgt voor ieder evenement wat je promoot. Je krijgt voorrang bij de entree en je kunt ook gratis drankjes sparen. Tot slot rijken we een shoptegoed van 100.- euro uit aan de promotor die de meeste tickets heeft verkocht.

Hoe werkt het dan precies?
Je meld je aan via een DM naar het IG acc. van de Meester of /officialnextteen. Hierin geef je je naam, leeftijd en mobiele nummer door zodat we je kunnen registreren. Vervolgens krijg je van ons een unieke kortingscode en een ticketlink. Je zal in een Whatsapp groep geplaatst worden met andere Promotors, deze wordt gebruikt om informatie en content de delen.

Op de dag van het evenement zelf draaien we de cijfers uit om te bepalen waar in het reward systeem je uit komt.
(4) Gratis entree
(10) Gratis entree + Voorrang entree
(15) Gratis entree + Voorrang entree + 2 drankjes
(25) Gratis entree + Voorrang entree + 5 drankjes
(—) 100.- shop tegoed*
* Het shoptegoed gaat naar de beste promotor boven de 25 verkochte tickets. Je krijgt dit tegoed in de vorm van een cadeaubon voor een winkel naar keuze.
Alle promotors ontvangen op de dag zelf een screenshot van de verkochte tickets, dit doen we voor de transparantie.

**Net te oud of te jong, maar wel toestemming van je ouders? **
In sommige gevallen maken we een uitzondering, bijvoorbeeld als broertjes of zusjes samen willen gaan. Echter proberen we het leeftijdsverschil niet te groot te maken om zo de beleving voor iedereen optimaal te houden.