MEESTERLIJK METAAL XXIX

ROSIE + SPEED QUEEN (BE) + FRENZY
Date : 30 / mrt / 2019
Time : 19:30 UUR Aanvang: 20.00 UUR Huisregels de Meester
Address : Grote zaal Attend on Facebook
Tel : VVK: DEUR €6,- ONLINE: €7,50 | AVONDKASSA €9,-

MEESTERLIJK METAAL XXIX

VVK: DEUR €6,- ONLINE: €7,50 | AVONDKASSA €9,-

De Meester presenteert op zaterdagavond 30 maart 3 knalharde bands die nog nooit eerder in Almere te zien waren!

ROSIE

Rosie 5

Biografie ROSIE

ROSIE is een band waarvan je pure stampende hardrock kunt verwachten! De vijf leden hebben jarenlange ervaring en staan garant voor een spetterende set vol energie en een oeroude hardrock geluid! Hoewel Rosie geen coverband is, kun je uit de sound van de band duidelijk horen dat AC/DC een grote inspiratiebron voor ze geweest. Dus ben je een AC/DC fan, dan mag je deze show in De Meester onder geen beding missen!

SPEED QUEEN

Speed Queen - 3

Biografie SPEED QUEEN

Met SPEED QUEEN gooien we er nog een tandje bij! Met een mix tussen speed and heavy metal en een kick ass podium optreden gaat iedere metalhead door deze jonge Belgische speedrockers van zijn sokken geblazen worden! Laat je overtuigen op zaterdag 30 maart, want zij zijn Speed Queen en ze spelen heavy fucking metal!

FRENZY

Frenzy - 2

Biografie FRENZY

De Spaanse furie FRENZY zal de avond afsluiten met hun superstrakke ‘Frenetic Metal’. De band is een lichtend voorbeeld van de New Wave of Traditional Heavy Metal stroming en heeft intussen een geheel eigen heavy metal geluid gecreëerd. Frenzy’s nieuwe album “Blind Justice” dat begin 2019 uitkomt, zal opnieuw bewijzen dat dit heavy metal op zijn best is en dat zullen ze in De Meester uit de speakers laten knallen!