MASSADA 50 JAAR (VERPLAATST NAAR 19 JANUARI 2024)

Date : 4 / nov / 2023
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 20:30 UUR
Huisregels de Meester
VERPLAATST

MASSADA 50 JAAR (verplaatst naar 19 januari 2024)

We hopen dat deze mail je op tijd bereikt, we zijn namelijk zojuist gebeld door de manager van Massada… De drummer valt helaas ziek uit en vervanging is niet meer te regelen. Om die reden kan het concert van 4 november niet doorgaan. Er zijn voor dit evenement enorm veel tickets gekocht aan de deur, wat betekent dat niet iedereen deze mail ontvangt. Om die reden willen we ondanks het slechte nieuws een beroep op jullie doen om deze verplaatsing zo veel mogelijk te delen met vrienden en familie die ook van plan waren om te gaan.

Jouw evenement; Massada 50 jaar
Oorspronkelijke datum: Zaterdag 4 november 2023
Nieuwe datum: Vrijdag 19 januari 2024
De tijden voor dit evenement blijven hetzelfde. Deze vind je op je ticket of demeesteralmere.nl .

Wat betekent dit voor jouw tickets?
De tickets blijven geldig voor het nieuwe evenement. Houd de website van De Meester in de gaten voor actuele programma informatie. De informatie op je ticket zal hier namelijk niet mee overeenkomen.

Geld terug?
Wij hopen natuurlijk je op de nieuwe datum te zien. Maar het kan zijn dat je niet langer wilt wachten, of helaas niet kunt op de nieuwe datum. In dat geval kun je simpelweg je geld terugvragen. Dit kun je doen door een mail te sturen naar refund@demeesteralmere.nl met daarin de volgende informatie:

  • Het event en het aantal tickets (voeg eventueel de e-tickets in de bijlage)
  • Je ordernummer of ticketnummer
  • Je rekeningnummer + naam rekeninghouder

Omdat het terugstorten van de ticketgelden een handmatig proces is houden wij twee weken verwerkingstijd aan. Wij zullen altijd een reactie mailen dat je aanvraag in goede orde is ontvangen, krijg je die niet, neem dan contact op.

Voor overige vragen zijn we bereikbaar op info@demeesteralmere.nl of op dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00-17:00.

We zien jullie heel graag alsnog op vrijdag 19 januari 2024

Be safe & Rock on!
-Team de Meester