JAÏNDA INVITES BUTTONED & YOUR MUSIQ LIVE TALENTS

Date : 12 / apr / 2024
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 20:30 UUR
Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : VOORVERKOOP DEUR: € 7,50 | VOORVERKOOP ONLINE: € 9,00 | AVONDKASSA: € 12,00

JAÏNDA INVITES BUTTONED & YOUR MUSIQ LIVE TALENTS

VOORVERKOOP DEUR: € 7,50 | VOORVERKOOP ONLINE: € 9,00 | AVONDKASSA: € 12,00

JAÏNDA’s liefde voor muziek werd op jonge leeftijd al duidelijk. “Zonder muziek functioneer ik niet”. Alhoewel ze inspiratie haalt uit Ella Fitzgerald en Laufey, zijn ook Sabrina Carpenter, Renee Rapp en To Twelve grote invloeden. Na het winnen van Kunstbende namens Flevoland en twee jaar in het Nationaal Jeugd Jazz Orkest te hebben gezongen, ontwikkelt JAÏNDA zich onder eigen naam. In 2023 is JAÏNDA in de studio gegaan, waar ze 5 nummers heeft opgenomen met Jonathan Quarmby. Met deze nummers over zowel de plus- als minpunten van verliefd zijn en jezelf liefhebben, met tinten van pop, neo-soul en jazz, laat JAÏNDA haar publiek meeleven met haar emoties.

Het voorprogramma zal verzorgd worden door Buttoned en Your Musiq Live Talents: Yasira (zang) en Manu (gitaar) onder begeleiding van YMS founder Julia Olthoff op toetsen warmen de zaal op met een energieke mix van hedendaagse (neo) soul, pop en jazz hits.

Your Musiq Live Talents

Begeleid door Julia op de toetsen, nemen YML Talents Yasira Albouhamz (zang) en Manu Olthoff (gitaar) het publiek mee op een muzikale reis met onder meer hits van Bill Withers tot Corinne Bailey Rae, Lauryn Hill, Michael Jackson en The BeeGees, allemaal in een verrassend Pop, Indie en Neo Soul-jasje à la PJ Morton, Scary Pockets & Yebba.

Your Musiq Live Talents is een productie van Your Musiqskool en Your Musiq Foundation waarbij jonge talenten uit Almere en omgeving de kans krijgen hun muzikale vleugels uit te slaan door o.a. podiumervaring op te doen onder begeleiding van muziekprofessionals om zichzelf als muzikant/artiest verder te ontwikkelen.

Buttoned

Buttoned is een singer-songwriter (Ischa Schouten) uit Almere, met een onuitputtelijke liefde voor muziek. Zijn nummers, beïnvloed door een mix van folk, emo en rock, zijn doordrenkt van diepgaande teksten en melodieuze gitaarklanken. Met eerlijke en ontroerende liedjes weet Buttoned zijn luisteraars te betoveren, en langzaam maar zeker maakt hij zijn opmars in de muziekindustrie.