FREAKOUT SOULPARTY: FREAKOUT PARTYBAND & DJ

Date : 12 / dec / 2020
Time : 20:00 UUR Aanvang: 20.45 UUR Huisregels de Meester
Address : Grote zaal Attend on Facebook
Tel : VVK: DEUR €8,50 ONLINE: €10,- | AVONDKASSA € 13,-

AFGELAST: FREAKOUT (36UP) SOULPARTY

VVK: DEUR €8,50 ONLINE: €10,- | AVONDKASSA € 13,-

Dit evenement is helaas afgelast. Door de nieuwe, strengere maatregelen kan dit evenement helaas geen doorgang vinden. Alle tickethouders hebben een mail ontvangen hoe het restitutie proces te werk gaat. Wij vergoede alle tickets inclusief servicekosten en hopen jullie allen snel weer te zien.
-Team de Meester

Al een aantal jaar zijn de Freakout 36up feesten zeer succesvol in Almere. FREAKOUT een soulparty voor iedereen. Voor yuppen, hipsters, zzpers, huismannen, tigermamma’s, lgbt’s, boekenwurmen en couchpotatoes, kortom voor everyone who loves soul & funk music. Met de FREAKOUT party band en DJ DANNY dans je op de beste soul en funkmusic aller tijden. 

ffffff

FREAKOUT SOULPARTY is een dansfeest met een liveband en DJ’s met de beste soul, disco en latin muziek vanaf de 70’s tot nu. Van Otis Redding tot Bruno Mars, van Motown tot Amy Winehouse.
Het geheim van het succes zit ‘m in de mix. Zowel een liveband als een DJ op één avond maakt het feest zo anders. Het draait niet alleen om de beats, het gaat ook om de songs en de sfeer van live-muziek.

De FREAKOUT party band is de vaste huisband van het feest. Deze 11-koppige Almeerse soulband drie zangeressen, een blazerssectie en een super strakke ritmesectie., drums, bas, gitaar en keybord. De Freakout party band is bekend van diverse festivals. Onlangs hebben ze nog spetterende optredens gegeven op het Bevrijdingsfestival en het Almeerse Havenfestival.

FREAKOUT 36UP is laagdrempelig, vrouwvriendelijk en je kunt er met gemak alleen naar toe. De sfeer is informeel en gezellig.

www.freakout36up.nl

Freakout 36up Facebook