FREAKOUT 36UP: FREAKOUT PARTYBAND

Date : 14 / dec / 2019
Time : 20:00 UUR Aanvang: 20.45 UUR Huisregels de Meester
Address : Grote zaal Attend on Facebook
Tel : VVK: DEUR €8,50 ONLINE: €10,- | AVONDKASSA € 13,-

FREAKOUT 36UP: FREAKOUT PARTYBAND & DJ’S

VVK: DEUR €8,50 ONLINE: €10,- | AVONDKASSA € 13,-

Al een aantal jaar zijn de Freakout 36up feesten zeer succesvol in Almere. Nu alweer de 13e editie en dit keer weer in poppodium de Meester.
Met zoals altijd de spetterende live-band én DJ’s.

ffffff
FREAKOUT 36UP is een dansfeest met een liveband en DJ’s met de beste soul, disco en latin muziek vanaf de 70’s tot nu. Van Otis Redding tot Bruno Mars, van Motown tot Amy Winehouse.
Het geheim van het succes zit ‘m in de mix. Zowel een liveband als een DJ op één avond maakt het feest zo anders. Het draait niet alleen om de beats, het gaat ook om de songs en de sfeer van live-muziek.

De FREAKOUT party band is de vaste huisband van het feest. Deze 11-koppige Almeerse soulband drie zangeressen, een blazerssectie en een super strakke ritmesectie., drums, bas, gitaar en keybord. De Freakout party band is bekend van diverse festivals. Onlangs hebben ze nog spetterende optredens gegeven op het Bevrijdingsfestival  en het Almeerse Havenfestival.

FREAKOUT 36UP is laagdrempelig, vrouwvriendelijk en je kunt er met gemak alleen naar toe. De sfeer is informeel en gezellig.

www.freakout36up.nl

Freakout 36up Facebook

Zaal open: 20:00 uur. Start band: 20:45, na het concert DJ’s tot 01.00 uur