FLEVO BIER FESTIVAL

HET LEKKERSTE BIERFESTIVAL VAN FLEVOLAND!
Date : 28 / nov / 2021
Time : 12:00 UUR
Aanvang: 12:00 UUR
Huisregels de Meester
Address : Bar zaal
Tel : AVONDKASSA: € 3,50 | VVK DEUR: € 3,50 | VVK ONLINE: € 5,00
Cancelled

FLEVO BIER FESTIVAL

AVONDKASSA: € 3,50 | VVK DEUR: € 3,50 | VVK ONLINE: € 5,00

*Disclaimer: In lijn met de nieuwe corona-maatregelen zal dit evenement enkel toegankelijk zijn op vertoning van een corona bewijs (EU DDC). Hier zal aan de deur op gecontroleerd worden. Kijk op de website van de Overheid voor meer informatie over het coronabewijs.

Het FlevoBierFestival kenmerkt zich in kwaliteit van bieren, gezellig in de ambiance van Poppodium de Meester waar gemoedelijke muziekbandjes het geheel omlijst. Met smakelijke, kwalitatief goed begeleidende hapjes.

Almere – Bierbrouwers uit Flevoland en daarbuiten, lekkere hapjes, live muziek op het podium een sfeervolle balkon zijn zondag 21 november in Poppodium de Meester te Almere de hoofdingrediënten van het FlevoBierFestival.

“Hier proef je het echte bier”, zegt Pint Flevoland en mede-organisator van het culinair festijn. “De brouwers zijn helder over de ingrediënten in hun bier. Ze vertellen graag waar het vandaan komt en wat erin zit. Zelfs de recepten delen ze.” Op het festival zijn allerlei soorten bieren te proeven. Lokaal gebrouwen bieren van Flevolandse brouwerijen als Brouwerij Praght uit Dronten en Brouwerij Gebroeders Ducaat uit Zeewolde, maar bijvoorbeeld ook biertjes uit andere regio brouwerijen . ,,We hebben de brouwerijen wel gevraagd met wat speciaals te komen, zodat bezoekers echt nieuwe biertjes leren kennen. Op het gebied van smaak zit er veel verschil tussen de bieren van de brouwerijen.