FLAVOURLAND 2017 VOORRONDE

DÉ FLEVOLANDSE POPPRIJS
Date : 24 / nov / 2017
Tijd : 19:30UUR Aanvang: 20.00 UUR
Huisregels de Meester
Locatie : Grote zaal Attend on Facebook
Prijs : VVK: € 5 | DEUR € 5
vvk via deelnemers

FLAVOURLAND 2017 VOORRONDE

VVK: € 5 | DEUR € 5

pie

Centrum Amateurkunst Flevoland (CAF) organiseert in samenwerking met Poppodium Underground Lelystad, Poppodium De Meester Almere en De Klos Emmeloord Flavourland 2017, dé popprijs van Flevoland.
Mediapartner is 3voor12/Flevoland. De twee voorrondes, waaraan bands en acts deelnemen, vinden deze november verspreid over de provincie plaats en aankomende december is de finale in Lelystad.

Voorronde De Meester vrijdag 24 november met:
Gravity Circus, Kelevino, Iyobel, Marijn Zwart, Norah Jane (allen uit Almere)
ACES, Bolivar en De Bromkatten (allen uit Lelystad).

De voorrondes zijn op:
vrijdag 24 november Poppodium De Meester, Almere.
zaterdag 25 november De Klos, Emmeloord.

De Flavourland finale wordt dit jaar op zaterdag 16 december as. in Poppodium Underground, Lelystad gehouden.

Per voorronde gaan twee vakjuryprijswinnaars direct door naar de finale. Pas aan het einde van de laatste voorronde is bekend welke drie bands/ acts de meeste publieksstemmen hebben gekregen om finalist te worden. Alleen de winnaar van de Almeerse bandcontest ‘Vers’ is automatisch nu al zeker van een finaleplaats.

Wat is deze editie echt anders!
Komend jaar is er geen SENA Performers Popnl Award in de Melkweg ivm verplaatsen van de Uitmarkt. Een wedstrijd zonder prijs is geen wedstrijd en daarom wint de winnaar in ieder geval € 1.250,-

Wat valt er nog meer te winnen?
Naast de fabelachtige (geld)prijzen, een gegarandeerd spuuglelijke trofee en veel liefde van het publiek.

Voor wie?
Alle muziekstijlen zijn welkom. Aanmelden=deelnemen; d.w.z. de bandwedstrijd heeft een open inschrijving en elke Flevolandse band kan meedoen. Een band is Flevolands als minimaal één van de bandleden in Flevoland woonachtig is. Deelname is kosteloos.

Door wie?
Flavourland 2017 is de provinciale popprijs voor alle bands & acts uit de provincie Flevoland, georganiseerd door CAF (Centrum Amateurkunst Flevoland), i.s.m. poppodia De Meester, Underground en De Klos.
De winnaars van de lokale voorrondes, een aantal publiekswinnaar én de winnaar van ‘Vers’ stromen door naar de Flavourland-finale.
Flavourland 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Flevoland.