GECANCELD: DE MEESTERLIJKE JAM

Date : 22 / okt / 2022
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 20:00 UUR
Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : AVONDKASSA: € 3,00 | VOORVERKOOP DEUR: € 2,50 | VOORVERKOOP ONLINE: € 4,00
Cancelled

GECANCELD: DE MEESTERLIJKE JAM

AVONDKASSA: € 3,00 | VOORVERKOOP DEUR: € 2,50 | VOORVERKOOP ONLINE: € 4,00

Update 21-10-2022: Beste bezoekers, helaas komt de Meesterlijke Jam, onder leiding van Alex Manuputty, morgen te vervallen. Poppodium de Meester is een klein team, door ziekte uitval lukt het ons helaas niet om het rooster rond te krijgen.
Tickethouders worden op de hoogte gesteld en we proberen al onze kanalen in te zetten om geïnteresseerden tijdig op de hoogte te stellen. Op vrijdag 9 december staat er gelukkig alweer een nieuwe editie van de Meesterlijke Jam gepland waar we iedereen graag terug zien. We bedanken Alex en zijn team voor hun inzet en hopen op jullie begrip.

Begin April 2022 vond De meesterlijke jam voor het eerst plaats.
Een succesvolle dag vol interactie, inspiratie en een gezellige sfeer met meer dan 200 bezoekers.
Op 22-10-2022 nodigt de meesterlijke jam muziekanten uit voor een derde editie!
Ook dit jaar belooft De meesterlijke jam een ijzersterk programma met vele Jam sessies en top acts.

Alex Manuputty is al van jongs af aan actief in de muziek. Hij speelde in binnen en buitenland met verscheidene bekenden Nederlandse artiesten. Daarnaast kennen we hem van talloze tributen en cover acts die hij vol enthousiase en drive initieerd. Menig Almeerder kent Alex van de vele Jam sessies die hij heeft georganiseerd, tijd om dat op een echt podium te plaatsen.

Het karakter van deze jam sessie blijft even laagdrempelig als iedere jam, kortom iedereen kan mee doen. Het enige verschil is de professionele technicus die assisteerd en het sfeervol verlichte podium waarop je plaats neemt.

Voor het evenement geldt een minimale voorverkoopprijs van 2.50 excl. Neem je deel aan de jam? Dan krijg je een gratis drankje!

De jamsessie is niet alleen voor de muziekanten dus kom je vrienden en familie aanmoedigen terwijl ze er staan op 22 oktober in De Meester.