DE MEESTER X HELSLOOT

Date : 8 / jan / 2021
Time : 21:00 UUR Aanvang: 21:00 UUR Huisregels de Meester
Address : Grote zaal

DE MEESTER X HELSLOOT

Al sinds maart zijn de clubs gesloten, zijn feestjes verboden en inmiddels missen wij feestjes waarschijnlijk net zo erg als jullie. Nu de dagen korter en kouder worden bieden wij een goed alternatief om dit jaar te overwinteren en betere tijden te herleven. In de inmiddels 12 jaar dat de Meester jong is hebben wij aardig wat toffe concepten en feesten de revue gepasseerd. Speciaal voor deze reeks hebben wij een aantal DJ’s, producers en organisatoren gevraagd om via de livestream met jullie thuis een feestje te bouwen.

De Meester X Helsloot
Op vrijdag 8 januari kan er vanuit huis mee gefeest worden op de deep/progressive house tunes Helsloot. Na jarenlang achter de schermen te hebben gewerkt met grootheden uit de dancescene zoals Diplo, Quintino & Madcon heeft Thomas Helsloot een sprong in het diepe gewaagd om zich volledig te kunnen focussen op zijn eigen muziek. Op 8 januari kan jij het meemaken vanuit huis!

Door DJ´s te live-streamen kunnen we ook hen een klein beetje door de winter heen helpen. Maar we doen het ook voor alle liefhebbers thuis, dus ga bij de lichtschakelaar staan en laat de hele straat weten hoe het er in de goede oude tijd aan toe ging!