DE MASKERS TODAY + RENEE & THE ALLIGATORS + THE ROCKING ROBINS

Famous 60ties Heroes
Date : 17 / sep / 2023
Time : 13:00 UUR
Aanvang: 13:30 UUR
Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : VOORVERKOOP DEUR: € 15,00 | VOORVERKOOP ONLINE: € 16,50 | AVONDKASSA: € 18,00

DE MASKERS TODAY + RENEE & THE ALLIGATORS + THE ROCKING ROBINS

VOORVERKOOP DEUR: € 15,00 | VOORVERKOOP ONLINE: € 16,50 | AVONDKASSA: € 18,00

Famous 60ties Heroes. But still Alive!

DE MASKERS today (MET DE NEDERLANDSE ROY ORBINSON)
[foto3]

Biografie De Maskers today

.

RENÉE AND THE ALLIGATORS
[foto4]

Biografie Renée & the Alligators

René and his Alligators werd opgericht in 1959 door, volgens veel muziekliefhebbers, de beste gitarist van Nederland: René Nodelijk. Toen nog getooid met een ‘atoomkuif’ wist hij vele instrumentale hits te scoren, waaronder het niet meer van de radio weg te denken ‘Guitar boogie’ en ‘In the mood’.

De band heeft in de tientallen jaren dat hij bestaat meerdere gedaantes aangenomen. Uiteindelijk ontmoette René Nodelijk na een aantal omzwervingen door muzikaal Nederland zijn huidige wederhelft Renée en ging de band eind jaren 70 verder als Renée: ‘Aha, honey….All right!’.
Met nummers als ‘Sweet nothin’s’, ‘A whole lotta shakin’ goin’ on’, ‘Come closer’ en ‘High time he went’ boekten ze eind jaren 70 en begin jaren 80 grote successen. In 1986 besloten ze om op te treden onder de naam Renée and the Alligators en de oude rock-n’-roll stukken af te stoffen en op te poetsen.

Nog steeds verbazen deze muzikanten jong en oud met hun spetterende optredens. Renée and the Alligators tilt het verre verleden naar het heden en laat menigeen opnieuw hunkeren naar petticoats en vetkuiven, terwijl de nummers van Renée, op een totaal eigenzinnige wijze, de jaren 80 weer tot leven brengen met twee benen in het hier en nu.

THE ROCKIN ROBINS
[foto5]

Biografie The Rocking Robins

.