DE DIJK TRIBUTE - DUBBEL D + SCHERING & INSLAG

Date : 30 / jun / 2023
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 20:00 UUR
Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : GEHOORBESCHERMING: € 2,00 | AVONDKASSA: € 21,00 | VOORVERKOOP DEUR: € 18,00 | VOORVERKOOP ONLINE: € 19,50

DE DIJK TRIBUTE – DUBBEL D + SCHERING & INSLAG

GEHOORBESCHERMING: € 2,00 | AVONDKASSA: € 21,00 | VOORVERKOOP DEUR: € 18,00 | VOORVERKOOP ONLINE: € 19,50

Ruim 40 jaar popmuziek
…..van ongekende schoonheid – dampend, stampend, meeslepend en ontroerend, ontnuchterend, ontluisterend, open- of opzienbarend – ruim 40 jaar hits…..
Zou er iemand in Nederland zijn die niet een tekstfrase van een Dijk Nummer kent??
Als je dan een tributeband opricht met als doel om de muziek, de teksten en de muzikanten van De Dijk eer te bewijzen zal je van goede huize moeten komen. Dubbel D durfde deze uitdaging aan. Met als resultaat: een ruim 2 ½ uur durende dwarsdoorsnede van het complete Dijkrepertoire. De grootste hits, de mooiste nummers, de lekkerste meezingers en meestampers vertolkt zoals de Dijk dat zelf ook doet. Natuurlijk zit er een ‘eigen Dubbel D sound’ in het optreden, maar met ieder nummer is getracht zo dicht mogelijk bij het origineel te blijven om op die manier ‘recht te doen’ aan compositie, tekst en uitvoerende.

Zanger Eric Holm kruipt hier en daar in de huid van frontman Huub vd Lubbe, maar doet dat als een tweede huid – zonder dat het acteren wordt en met behoud van zijn eigen stem en identiteit.
Zijn 7-koppige band ondersteunt hem vakkundig. Vriendelijk als het kan, stevig als het moet.

Zing mee, leef mee, dans mee…..

De band bestaat uit 8 Zeeuwse muzikanten die hun sporen in de loop der jaren ruimschoots hebben verdiend.

Dubbel D bestaat uit: Eric Holm (zang) – Frank Engels (hammond en toetsen) – Kees Wondergem (gitaar) – Jon Houtekamer (gitaar) – Dimitri van Craenenbroeck (bass) – Rob Hettema, (saxofoon) – Ronald Baljeu (trompet) – Ron de Vos (drums)

Dubbel D heeft ook meegedaan aan het programma** The Tribute – The Battle of the bands van SBS6**. Ze zijn geselecteerd uit meer dan 100 professionele en amateurbands. De jury was vooral onder de indruk van de energie en de interactie van de zanger met het publiek en de kwaliteit van de muzikanten en de blazerssectie.