CLASSIC ALBUMS: RUMOURS - FLEETWOOD MAC

BY BIG CAB
Date : 11 / dec / 2020
Time : Twee shows, aangepaste tijden Huisregels de Meester
Address : Grote zaal Attend on Facebook
Tel : VVK: DEUR €9,- ONLINE: €10,50 | AVONDKASSA €12,-

VERPLAATST: CLASSIC ALBUMS: RUMOURS – FLEETWOOD MAC

VVK: DEUR €9,- ONLINE: €10,50 | AVONDKASSA €12,-

Let op! Locatie en datum (opnieuw) gewijzigd.
Dit evenement wordt noodgedwongen opnieuw verplaatst, de oude datum van 11 december komt hiermee helaas te vervallen. Alle tickethouders hebben een mail ontvangen. De nieuwe datum is 28 mei 2021. Tickets die zijn aangeschaft via De Meester blijven geldig voor de nieuwe datum.
Wij verzoeken u de nieuwe datum af te wachten. Mocht deze u niet uitkomen kunt ons mailen voor restitutie van de ticketgelden. Door te mailen naar info@demeesteralmere.nl kunnen wij dan het geld overmaken naar de gewenste rekening.
Ook de nieuwe datum wordt gepland in de Kunstlinie Almere Flevoland.

Let op! Locatie en datum gewijzigd. (Dit is een verouderde melding)
Dit evenement stond oorspronkelijk op 24 oktober, maar zal nu plaatsvinden op 11 december 2020.
Ook de locatie is gewijzigd, om te voldoen aan de grote vraag zijn wij een samenwerking aangegaan met Kunstlinie Almere Flevoland (KAF).
Reeds gekochte tickets blijven geldig en worden automatisch overgezet naar de eerste editie, hier wordt ook nog een mail over verstuurd waar alle details in te lezen zijn. Op de nieuwe datum kun je tickets kopen voor de 1e of 2e sessie, beide sessies zijn in de Kunstlinie Almere Flevoland.

TICKETS SHOW 1 

TICKETS SHOW 2 

Big Cab is terug in de oorspronkelijke bezetting uit 2015 met een tribute to Fleetwood Mac!

De Almeerse formatie Big Cab heeft al diverse classic albums uit de popmuziek op het podium van De Meester uitgevoerd. Hotel California van the Eagles, Sticky Fingers van the Rolling Stones. Daarnaast heeft zanger/gitarist Wim Budding ook met diverse andere muzikanten een ode gebracht aan Eric Clapton met diens MTV Unplugged album (ook met Peter en Kirsten) en onlangs aan Mink DeVille’s Coup de Grace (ook met PJ en Kirsten). Maar nu is het allereerste album in de serie van Classic Albums weer terug in De Meester: Rumours van Fleetwood Mac. Uitgevoerd in de originele Big Cab bezetting met Gwenny Claasz Coockson in de rol van Stevie en Kirsten van Muijen in die van Christine. Mick en John worden ‘gespeeld’ door PJ van Itterzon (drums) ook bekend van de Marillion tributeband Fugazi en Peter Zwart (bass) ook o.a. bekend van de Rockaoke band. Herbeleef het prachtige emotionele album!

BIG CAB

Biografie Big Cab

Big Cab is een groepje musici (liefhebbers) dat zich sinds eind 2013 stort op het uitvoeren van classic albums.

Gwenny Claasz Coockson – zang; Bas Fukkink – gitaar/zang; Kirsten van Muijen – toetsen/zang; Peter Zwart – bas; PJ van Itterzon – drums; Wim Budding – zang/gitaar

Links
Facebook Big Cab