CLASSSIC ALBUMS: RUMOURS - FLEETWOOD MAC

FLEETWOOD MAC TRIBUTE
Date : 26 / nov / 2021
Time : 19:00 UUR
Aanvang: 20:15 UUR
Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : AVONDKASSA: € 12,00 | VVK DEUR: € 9,00 | VVK ONLINE: € 10,50
Cancelled

CLASSSIC ALBUMS: RUMOURS – FLEETWOOD MAC

AVONDKASSA: € 12,00 | VVK DEUR: € 9,00 | VVK ONLINE: € 10,50

Update: 26-11-2021 | Al twee jaar kijken we uit naar dit moment, we hebben nieuwe data, alternatieve locaties, en creatieve oplossingen gezocht. Helaas, is er vandaag in goed overleg met de band besloten het concert van Fleetwood Mac – Rumours op 26 & 27 november te cancelen. Alle tickethouders zijn per mail op de hoogte gesteld. Geen mail? neem contact met ons op via info@demeesteralmere.nl of 036 5332 780.

*Disclaimer: In lijn met de nieuwe corona-maatregelen zal dit evenement enkel toegankelijk zijn op vertoning van een corona bewijs (EU DDC). Hier zal aan de deur op gecontroleerd worden. Kijk op de website van de Overheid voor meer informatie over het coronabewijs.

Big Cab zal alsnog het iconische Fleetwood Mac album integraal spelen. Mensen die al een ticket hadden gekocht hebben voorrang voor deze nieuwe datum. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken zullen we die tickets automatisch overzetten naar deze nieuwe show.

Big Cab is terug in de oorspronkelijke bezetting uit 2015 met een tribute to Fleetwood Mac!

De Almeerse formatie Big Cab heeft al diverse classic albums uit de popmuziek op het podium van De Meester uitgevoerd. Hotel California van the Eagles, Sticky Fingers van the Rolling Stones. Daarnaast heeft zanger/gitarist Wim Budding ook met diverse andere muzikanten een ode gebracht aan Eric Clapton met diens MTV Unplugged album (ook met Peter en Kirsten) en onlangs aan Mink DeVille’s Coup de Grace (ook met PJ en Kirsten). Maar nu is het allereerste album in de serie van Classic Albums weer terug in De Meester: Rumours van Fleetwood Mac. Uitgevoerd in de originele Big Cab bezetting met Gwenny Claasz Coockson in de rol van Stevie en Kirsten van Muijen in die van Christine. Mick en John worden ‘gespeeld’ door PJ van Itterzon (drums) ook bekend van de Marillion tributeband Fugazi en Peter Zwart (bass) ook o.a. bekend van de Rockaoke band. Herbeleef het prachtige emotionele album!

Big Cab

Biografie Big Cab

Big Cab is een groepje musici (liefhebbers) dat zich sinds eind 2013 stort op het uitvoeren van classic albums.

Gwenny Claasz Coockson – zang; Bas Fukkink – gitaar/zang; Kirsten van Muijen – toetsen/zang; Peter Zwart – bas; PJ van Itterzon – drums; Wim Budding – zang/gitaar