CITY SOUNDS #7: OUTSIDER ART MET ART LOCA EN DE WITTE OLIFANT

Outsider Art voorstelling
Date : 24 / feb / 2022
Time : 19:00 UUR
Aanvang: 19:30 UUR
Huisregels de Meester
Address : Kunst is Leuk Expo
Tel : VRIJKAART: € 0,00

CITY SOUNDS #7: OUTSIDER ART MET ART LOCA EN DE WITTE OLIFANT

VRIJKAART: € 0,00

Zoals (bijna) iedere maand presenteren we een nieuwe City Sounds! Ditmaal in het kader van de expo Outsider Art in Kunst is Leuk. Op het programma staan dans en muziekuitvoeringen vanuit Art Loca, contemporary art van De Witte Olifant en éénacter met Hartwerkers. Deze avond is gratis voor alle bezoekers, maar we verzoeken iedereen wel een ticket te halen, dit m.b.t. het beperkt aantal bezoekers wat we kwijt kunnen.

Omdat dit evenement een dag voor de 25e valt, is de Qr-code nog verplicht. We snappen hierbij dat sommige clienten wegens medischeredenen niet over een Qr-code beschikken. Wie de mogelijkheid ziet om een sneltest te doen raden we aan dat te doen, is dat geen mogelijkheid, neem dan contact op met Kunst is Leuk.

Eenmaal binnen op deze locaties is een vaste zitplaats, het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand niet meer verplicht. Omdat er maar ruimte is voor een beperkt aantal bezoekers vragen we iedereen een gratis ticket te bestellen via de website. Deze zal gescand worden aan de deur.