TO THE CORE: TRUST US WE'RE LIARS - SERVE - CHANGING TIDES - PRIMAL TRUTH (BE)

Date : 15 / apr / 2022
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 20:00 UUR
Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : AVONDKASSA: € 8,00 | VVK DEUR: € 5,00 | VVK ONLINE: € 6,50

TO THE CORE: TRUST US WE’RE LIARS – SERVE – CHANGING TIDES – PRIMAL TRUTH (BE)

AVONDKASSA: € 8,00 | VVK DEUR: € 5,00 | VVK ONLINE: € 6,50

In 2020 stond de eerste editie van To The Core in de Meester. Na lang stilzitten is het dan ook eindelijk weer tijd om de deuren open te gooien en te genieten van de hardste bands van Nederlandse bodem.

Trust Us We’re Liars

Deze 4-koppige post-metal/hardcore band was ook te zien tijdens de vorige editie van To The Core. Nu, meer dan 2 jaar na de release van hun EP “Neophyte Vitae” word er door deze heren nogsteeds hard aan de weg getimmerd. Zo deden zij mee aan onder andere ESNS Groningen en de Jera On Air GUTS&GLORY Bandcontest. Na een lange periode van livestreams en sit-down concerten hopen we nu weer een keer echt te kunnen genieten van een goede dosis keiharde live-muziek

SERVE

In de eerste oogopslag lijkt het te gaan om harde drums, gitaren en brute teksten. Hoewel bovenstaande niet onwaar is, gaat de onderliggende boodschap bij SERVE nog veel dieper. Hun EP “Life Is Not Lived, It Is Suffered Trough” brengt zwaardere onderwerpen naar boven zoals depressie, eenzaamheid en verslaving. Ook zet de band zich in om dit soort problematiek bespreekbaar te maken en stigma’s te doorbreken.

Changing Tides

Als er een band is die zich tijdens de lockdown goed vermaakt heeft, is het Changing Tides wel. Met hun cover van “10,000 Luchtballonnen” gingen ze afgelopen jaar Viral. Ook de single “Guided” ging de wereld rond en viel hier goed in de smaak. Op 6 Mei 2022 komt dan ook hun nieuwe album “Empair The Vision” online. Verwacht heavy breakdowns met een flinke portie geweld. Die wil je niet missen!