CAFÉ DE MEESTER

Poppodium de Meester
Soul Music
Date : 26 / sep / 2020
Time : 19:30 UUR Aanvang 19:30 UUR Huisregels de Meester
Tel : RESERVERING PER MAIL
On Sale

AFGELAST – CAFÉ DE MEESTER – SOUL AVOND

Afgelast

Helaas zijn we genoodzaakt dit evenement af te gelasten. Omdat er al genoeg evenement verplaatst worden momenteel hebben besloten dit evenement te cancellen. Mogelijk zullen we in de toekomst deze avond opnieuw proberen te organiseren, dit zullen we via onze website en sociale media kenbaar maken.

Stay safe & Rock on!
-Team de Meester

Welkom in Café de Meester, waar een poppodium wordt omgetoverd in een muzikaal café. De tweede editie zal volledig in het teken van Soul staan. Met de aller beste soul hits van o.a. Johnny Bristol, James Carr, Aretha Franklin, Marvin Gaye en Ben E. King. DJ Soulmaster Posthumus a.k.a. DJ Extra Lars heeft de fijnste soulplaatjes voor jullie klaarliggen. Er zal aan de tafel bediend worden uit ons brede assortiment.

Reserveren
Deze café avonden bieden gratis toegang. Er zijn slechts 28 zitplaatsen op deze avond, om deze reden raden we aan om vooraf te reserveren. Dit kan door een mail te sturen naar info@demeesteralmere.nl . Hiervoor werken we met een first-come-first-serve principe, dus wacht niet te lang!

Praktische informatie
We zullen open gaan om 19:30 en sluiten om 0:00, wilt u nog niet naar huis om die tijd zitten wij om de hoek van tal leuke Almeerse cafés. Ook voor deze avond volgen wij de richtlijnen zoals deze op de site van het RIVM te vinden zijn. Lees ook onze uitgebreide huisregels om te zien wat er voor ons veranderd.