CAFÉ DE MEESTER

Poppodium de Meester
Date : 19 / sep / 2020
Time : 19:30 UUR Aanvang 19:30 UUR Huisregels de Meester
Tel : GRATIS
Sold Out

CAFÉ DE MEESTER – JIMI HENDRIX AVOND

UITVERKOCHT

Dit event is volgeboekt!

Welkom in Café de Meester, waar een poppodium wordt omgetoverd in een muzikaal café. Normaal staat we op een andere manier stil bij het verlies van pop-iconen, met tribute acts en een gezelschap van gelijkgestemden. Toch willen we een klein eerbetoon organiseren aan de legendarische Jimmy Hendrix. Op 19 september zal er in café opstelling geproost worden op het leven en laten. We zullen gelegenheid bieden voor verzoekjes (muziek+video) en er zal aan de tafel bediend worden uit ons brede assortiment.

Reserveren
Deze café avonden bieden gratis toegang. Er zijn slechts 35 zitplaatsen op deze avond, om deze reden raden we aan om vooraf te reserveren. Dit kan door een mail te sturen naar info@demeesteralmere.nl . Hiervoor werken we met een first-come-first-serve principe, dus wacht niet te lang!

Praktische informatie
We zullen open gaan om 19:30 en sluiten om 0:00, wilt u nog niet naar huis om die tijd zitten wij om de hoek van tal leuke Almeerse cafés. Ook voor deze avond volgen wij de richtlijnen zoals deze op de site van het RIVM te vinden zijn. Lees ook onze uitgebreide huisregels om te zien wat er voor ons veranderd.

Dit event is volgeboekt!