ALLYVILLE INSIDE

Allyville Inside
Date : 16 / sep / 2023
Time : 20:00 UUR
Aanvang: 20:30 UUR
Huisregels de Meester
Address : Bar zaal
Tel : VOORVERKOOP DEUR: € 9,00 | VOORVERKOOP ONLINE: € 10,50 | AVONDKASSA: € 13,00

ALLYVILLE INSIDE

VOORVERKOOP DEUR: € 9,00 | VOORVERKOOP ONLINE: € 10,50 | AVONDKASSA: € 13,00

Allyville is een evenement in Americana style voor jong en oud. Whiskey proeverij & lekker eten!

Een kleinschalig festival voor het hele gezin, dat is de insteek voor Allyville. Dit keer in Poppodium de Meester. Kom genieten van een authentieke mix van folk, roots, americana in combinatie met een hapje en een drankje.

JODY KAILOLA BAND

Biografie Jody Kailola Band

The Jody Kailola Band is a musical formation consisting of 8 people playing country music with touch.

THE COWPOKES

Biografie The Cowpokes

De Bluegrass-traditie is springlevend! Mede te danken aan de projecten van Steve Earle, Dolly Parton en Allison Kraus én het grote succes van films als ‘O Brother Where Art Thou’ en ‘The Broken Circle Breakdown’.

The Cowpokes – Charly Jansen, Edwin Herkert en Peter Noppen – spelen deze muziek al vele jaren. Traditionele Amerikaanse Folk, Old-time Country en Bluegrass… heerlijk!
Op hun eigen oorspronkelijke wijze vertolken ze de prachtige traditionals, veelal met Ierse invloeden, met meerstemmige zang, gitaar, banjo en mandoline.

Zanger en mandoline-speler Charly Jansen heeft vele jaren in de VS gewoond waar hij zich de ‘native sound’ eigen heeft gemaakt. Hij toerde door Europa in bands als The Rough Riders, Parking Lot Pickers en Chicken Pie. Edwin Herkert is een zeer bekende banjo-speler, onder andere in de toonaangevende Bluegrassband Groundspeed. Ook Peter Noppen, zanger/gitarist, heeft jaren geleden zijn hart verloren aan de traditionele Amerikaanse muziek, hij is tevens actief in de Countryrockband Yeeehaa!

The Cowpokes gooiden hoge ogen bij Holland’s Got Talent in 2019 en ze speelden door de jaren heen op vele bekende festivals, zoals Muddy Roots Europe (BE), De Zwarte Cross, EWOB Bluegrass en Mañana Mañana.