ALLYVIERT50JAARHIPHOP

Date : 1 / dec / 2023
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 20:00 UUR
Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : VOORVERKOOP DEUR: € 6,50 | VOORVERKOOP ONLINE: € 8,00 | AVONDKASSA: € 11,00

ALLYVIERT50JAARHIPHOP

VOORVERKOOP DEUR: € 6,50 | VOORVERKOOP ONLINE: € 8,00 | AVONDKASSA: € 11,00

Op 1 december is het zo ver, dan vindt in Poppodium de Meester het afsluitfeest plaats van ALLYVIERT50JAARHIPHOP!

In 3 zalen zal Almeerse Hiphop te zien zijn ter huldiging van de Almeerse Hiphop scene, tijdens het 50e jubileumjaar van Hiphop. In de kelder vinden beat seminars plaats, waar Hiphop fenomeen ‘Shroom’ zijn producers-ervaringen zal delen met bezoekers. Lo-fi beatcreator ‘Allgood’ is upcoming en zal zijn werkproces tentoonstellen en het publiek een kijkje in zijn keuken bieden. In de kleine zaal zal een mini versie van de ‘Evolutie Expo’ te zien zijn. (Deze expositie is de week ervoor in zijn geheel te bezoeken in Casa Casa).

In de grote zaal zullen, maar liefst, 15 Almeerse Hiphop artiesten back-to-back shows geven, ondersteund door 5 Almeerse Hiphop DJ’s! Ook Ally’s finest ‘Hurrakane the Soundztorm’ zal het podium betreden om de kunst van het beatboxen te representen. Newschool rappers zoals Lil’ MG, J Lyonn, Stift en Jason Wolff delen het podium met Almeerse rap veteranen zoals Flexxus Beatslager (Dope With Style), Millennium Miek, MC DRT, Jerome XL en Oriye Cazz! Voor deze speciale gelegenheid krijgen we zelfs een reünie showcase van het ‘Bloq van Kuffeler’!! Ondersteund door 5 lokale DJ’s zijn we verzekerd van tunes van eigen bodem. Fully lit sluiten we een jaar af, waarin de rijke Hiphop geschiedenis van Almere zichtbaar is geworden en we de come up van huidige Almeerse Hiphop makers vieren.

Ben jij een liefhebber van Hiphop? Dan mag je deze avond absoluut niet missen! Haal snel je kaart via onderstaande link, of loop voor 1 dec binnen bij Poppodium de Meester om je kaarten te scoren.

Hou deze eventpagina in de gaten voor de complete line up 😉