ALLUMINOUS - LICHTKUNSTFESTIVAL

Intieme concerten in het Bostheater op het Utopia-eiland!
Date : 21 / okt / 2023
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 19:30 UUR
Huisregels de Meester
Gratis

ALLUMINOUS – LICHTKUNSTFESTIVAL

ALLUMINOUS is terug in Almere in de herfstvakantie. En iedereen is welkom! ALLUMINOUS is een magische lichtkunstroute rondom het Almeerse Weerwater waar kunst en theater samenkomen. De route is 5 kilometer lang en je doet er lopend gemiddeld 2 uur over. ALLUMINOUS is elke avond van 20 tot 29 oktober te bezoeken, van 19.00 tot 23.00 uur. Het festival is gratis te bezoeken. Poppodium de Meester verzorgt elke avond intieme concerten in het bostheater op het Utopia-eiland halverwege de ALLUMINOUS route. Kom jij deze lokale muzikale helden supporten?

Op zaterdag 21 oktober zijn er optredens van:
Resonance (19:30 uur), Joy van Schouten (20:30 uur) & Kirsten Salomons (21:30 uur).

RESONANCE | 19:30 UUR

Biografie Resonance

Resonance is een vierkoppige alternatieve-rock band uit Almere geformeerd in 2018.
De vier leden bestaan uit lead-vocalist Daniel de Zwart, Lead-gitarist Ricardo Maldonado Sevilla, bassist Jip de Vries en drummer Sam Deckers.

JOY VAN SCHOUTEN | 20:30 UUR

Biografie Joy van Schouten

Joy Schouten is een singer-songwriter en percussive-style gitarist die inspiratie vindt in flamenco technieken en mensen die zich inzetten voor dieren.

KIRSTEN SALOMONS | 21:30 UUR

Biografie Kirsten Salomons

Kirsten Salomons is een 19 jarige muzikant uit Emmeloord. In 2020 begon ze met de opleiding tot muzikant in Zwolle. Op de opleiding heeft Kirsten in veel bands gespeeld en daarmee heeft ze veel podiumervaring opgedaan. In haar nummers komen onderwerpen zoals verlies en onbegrip naar de wereld en haarzelf aan bod. Kirsten creëert een duistere en mysterieuze atmosfeer op het podium.