ALLUMINOUS - LICHTKUNSTFESTIVAL

Intieme concerten in het Bostheater op het Utopia-eiland!
Date : 23 / okt / 2023
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 19:30 UUR
Huisregels de Meester
Gratis

ALLUMINOUS – LICHTKUNSTFESTIVAL

ALLUMINOUS is terug in Almere in de herfstvakantie. En iedereen is welkom! ALLUMINOUS is een magische lichtkunstroute rondom het Almeerse Weerwater waar kunst en theater samenkomen. De route is 5 kilometer lang en je doet er lopend gemiddeld 2 uur over. ALLUMINOUS is elke avond van 20 tot 29 oktober te bezoeken, van 19.00 tot 23.00 uur. Het festival is gratis te bezoeken. Poppodium de Meester verzorgt elke avond intieme concerten in het bostheater op het Utopia-eiland halverwege de ALLUMINOUS route. Kom jij deze lokale muzikale helden supporten?

Op maandag 23 oktober zijn er optredens van:
Buttoned (19:30 uur) & Norah Jane (20:30 uur).

BUTTONED | 19:30 UUR

Biografie Buttoned

Buttoned is een Almeerse singer-songwriter met een grenzeloze passie voor muziek. Zijn nummers worden gekenmerkt door diepgaande teksten en melodieus gitaarspel, waarmee hij een diepe indruk achterlaat in de muziekwereld. Met eerlijke en emotionele liedjes blijft Buttoned zijn publiek betoveren en groeit hij gestaag in de muziekindustrie. Een opkomende artiest om in de gaten te houden.

NORAH JANE | 20:30 UUR

Biografie Norah Jane

Norah Jane staat aan het begin van een veelbelovende muzikale carrière. Haar betoverende stem en unieke muziekstijl creëren een dromerige sfeer die haar publiek in vervoering brengt. In 2017 won Norah de tweede prijs in de categorie muziek bij Kunstbende Flevoland, wat haar de kans bood om op diverse podia in Almere op te treden. Haar doorbraak volgde in dezelfde competitie, toen ze met overtuiging de eerste plaats behaalde tijdens de voorronde van Flavourland 2017. Ze werd de jongste winnares ooit tijdens de finale in de Underground in Lelystad. Norah haalt haar inspiratie uit een breed scala van muziekstijlen en belooft een stralende toekomst in de muziekindustrie.