ALLUMINOUS - LICHTKUNSTFESTIVAL

Intieme concerten in het Bostheater op het Utopia-eiland!
Date : 24 / okt / 2023
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 19:30 UUR
Huisregels de Meester
Gratis

ALLUMINOUS – LICHTKUNSTFESTIVAL

ALLUMINOUS is terug in Almere in de herfstvakantie. En iedereen is welkom! ALLUMINOUS is een magische lichtkunstroute rondom het Almeerse Weerwater waar kunst en theater samenkomen. De route is 5 kilometer lang en je doet er lopend gemiddeld 2 uur over. ALLUMINOUS is elke avond van 20 tot 29 oktober te bezoeken, van 19.00 tot 23.00 uur. Het festival is gratis te bezoeken. Poppodium de Meester verzorgt elke avond intieme concerten in het bostheater op het Utopia-eiland halverwege de ALLUMINOUS route. Kom jij deze lokale muzikale helden supporten?

Op dinsdag 24 oktober zijn er optredens van:
Mars (19:30 uur) & Lorena + The Tide (20:30 uur)

[foto5]

MARS | 19:30 UUR

Biografie Mars

Als een kleuter in de zandbak kliederen – niet met zand, maar met woorden. Dat doet singer-songwriter en leadvocalist van MARS Marijn Zwart het liefst. Daarom laat Marijn haar band Mars zo af en toe in de steek om in haar eentje rauwe, openhartige, akoestische liedjes te zingen. Geen Nielson, geen Bløf, geen Eefje de Visser, ze zweeft er zo’n beetje tussenin. Marijn vertelt haar verhaal en hoopt dat je wilt luisteren!

LORENA + THE TIDE | 20:30 UUR

Biografie Lorena + The Tide

Lorena + The Tide is een vierkoppige indie pop/rock band. De band maakt radiovriendelijke muziek met een alternatief randje en wordt beïnvloed door artiesten als Twenty Øne Pilots, Red Hot Chili Peppers en Taylor Swift. Na het uitbrengen van haar debuutalbum "Open Sea" vorig jaar, kwam de band deze zomer met de zonnige "Surfer Mixtape" en tourde ze door Nederland en het Verenigd Koninkrijk.