ALLUMINOUS - LICHTKUNSTFESTIVAL

Intieme concerten in het Bostheater op het Utopia-eiland!
Date : 29 / okt / 2023
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 19:30 UUR
Huisregels de Meester
Gratis

ALLUMINOUS – LICHTKUNSTFESTIVAL

ALLUMINOUS is terug in Almere in de herfstvakantie. En iedereen is welkom! ALLUMINOUS is een magische lichtkunstroute rondom het Almeerse Weerwater waar kunst en theater samenkomen. De route is 5 kilometer lang en je doet er lopend gemiddeld 2 uur over. ALLUMINOUS is elke avond van 20 tot 29 oktober te bezoeken, van 19.00 tot 23.00 uur. Het festival is gratis te bezoeken. Poppodium de Meester verzorgt elke avond intieme concerten in het bostheater op het Utopia-eiland halverwege de ALLUMINOUS route. Kom jij deze lokale muzikale helden supporten?

Op zondag 29 oktober zijn er optredens van:
Lorena + The Tide (19:30 uur) & MAR. (20:30 uur)

LORENA + THE TIDE | 19:30 UUR

Biografie Lorena + The Tide

Lorena + The Tide is een vierkoppige indie pop/rock band. De band maakt radiovriendelijke muziek met een alternatief randje en wordt beïnvloed door artiesten als Twenty Øne Pilots, Red Hot Chili Peppers en Taylor Swift. Na het uitbrengen van haar debuutalbum "Open Sea" vorig jaar, kwam de band deze zomer met de zonnige "Surfer Mixtape" en tourde ze door Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

MAR | 20:30 UUR

Biografie Mar

Op het eerste gezicht maakt MAR. vrolijke Nederlandstalige popsongs met ‘catchy’ refreintjes, maar wie goed naar de teksten luistert ontdekt het melancholische en bitterzoete randje. Gewapend met een flinke dosis levenservaring is MAR. niet bang om gevoelige onderwerpen aan te snijden over herkenbare thema’s op het gebied van liefde, angst, loslaten en persoonlijke groei. Toch weet ze deze, mede dankzij een goede dosis Amsterdamse nuchterheid en charme, altijd op een bijzonder positieve manier te brengen. En met haar heldere stem en sterke muzikale ondersteuning, weet MAR. bij zowel jong als oud de juiste snaren te raken.