ALLUMINOUS - LICHTKUNSTFESTIVAL

Intieme concerten in het Bostheater op het Utopia-eiland!
Date : 26 / okt / 2023
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 19:30 UUR
Huisregels de Meester
Gratis

ALLUMINOUS – LICHTKUNSTFESTIVAL

ALLUMINOUS is terug in Almere in de herfstvakantie. En iedereen is welkom! ALLUMINOUS is een magische lichtkunstroute rondom het Almeerse Weerwater waar kunst en theater samenkomen. De route is 5 kilometer lang en je doet er lopend gemiddeld 2 uur over. ALLUMINOUS is elke avond van 20 tot 29 oktober te bezoeken, van 19.00 tot 23.00 uur. Het festival is gratis te bezoeken. Poppodium de Meester verzorgt elke avond intieme concerten in het bostheater op het Utopia-eiland halverwege de ALLUMINOUS route. Kom jij deze lokale muzikale helden supporten?

Op donderdag 26 oktober zijn er optredens van:
Christie Middel (19:30 uur) & Mars (20:30 uur)

CHRISTIE MIDDEL | 19:30 UUR

Biografie Christie Middel

Christie Middel is een getalenteerde zangeres uit Almere, bekend om haar warme stemgeluid en unieke mix van jazz- en country-invloeden. Haar optredens ademen nieuw leven in bekende en minder bekende nummers, en ze weet het publiek moeiteloos te betoveren. Na haar deelname aan het zesde seizoen van The Voice, waar ze werd gecoacht door Miss Montreal, heeft ze haar eigen muzikale identiteit ontwikkeld. Een hoogtepunt van haar shows zijn de zelf gecomponeerde melancholische pianoballads, die haar veelzijdigheid als artiest benadrukken en de luisteraar recht in het hart raken.

MARS | 20:30 UUR

Biografie Mars

Als een kleuter in de zandbak kliederen – niet met zand, maar met woorden. Dat doet singer-songwriter en leadvocalist van MARS Marijn Zwart het liefst. Daarom laat Marijn haar band Mars zo af en toe in de steek om in haar eentje rauwe, openhartige, akoestische liedjes te zingen. Geen Nielson, geen Bløf, geen Eefje de Visser, ze zweeft er zo’n beetje tussenin. Marijn vertelt haar verhaal en hoopt dat je wilt luisteren!