ALLUMINOUS - LICHTKUNSTFESTIVAL

Intieme concerten in het Bostheater op het Utopia-eiland!
Date : 27 / okt / 2023
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 19:30 UUR
Huisregels de Meester
Gratis

ALLUMINOUS – LICHTKUNSTFESTIVAL

ALLUMINOUS is terug in Almere in de herfstvakantie. En iedereen is welkom! ALLUMINOUS is een magische lichtkunstroute rondom het Almeerse Weerwater waar kunst en theater samenkomen. De route is 5 kilometer lang en je doet er lopend gemiddeld 2 uur over. ALLUMINOUS is elke avond van 20 tot 29 oktober te bezoeken, van 19.00 tot 23.00 uur. Het festival is gratis te bezoeken. Poppodium de Meester verzorgt elke avond intieme concerten in het bostheater op het Utopia-eiland halverwege de ALLUMINOUS route. Kom jij deze lokale muzikale helden supporten?

Op vrijdag 27 oktober zijn er optredens van:
Alkaline (19:30 uur) & Gitta de Ridder (20:30 uur)

ALKALINE | 19:30 UUR

Biografie Alkaline

Alkaline is een alternatieve punkrock band uit Almere. Luide drums, distorted gitaren en een funky bassline. Met twee vocalisten en een diverse smaak in muziek laat Alkaline vele kanten van zichzelf zien. Hemran Sabity op de gitaar en zang, Anne Lissabeth op de gitaar en zang, Luc Rondini op de bass gitaar en Younes Sekkat op de drums. Speciaal voor ALLUNIMOUS laten zij een zachte akoestische kant van zichzelf zien.

GITTA DE RIDDER | 20:30 UUR

Biografie Gitta de Ridder

Gitta de Ridder is een muzikale ontdekkingsreiziger met een speelse geest. Haar muziek, geworteld in moderne en traditionele folkinvloeden, betovert met catchy pophooks die blijven hangen. Haar nummers zijn als verborgen schatten, vol diepgang maar toch licht en authentiek. Laat je verrassen door haar unieke geluid!