ALLUMINOUS - LICHTKUNSTFESTIVAL

Intieme concerten in het Bostheater op het Utopia-eiland!
Date : 25 / okt / 2023
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 19:30 UUR
Huisregels de Meester
Gratis

ALLUMINOUS – LICHTKUNSTFESTIVAL

ALLUMINOUS is terug in Almere in de herfstvakantie. En iedereen is welkom! ALLUMINOUS is een magische lichtkunstroute rondom het Almeerse Weerwater waar kunst en theater samenkomen. De route is 5 kilometer lang en je doet er lopend gemiddeld 2 uur over. ALLUMINOUS is elke avond van 20 tot 29 oktober te bezoeken, van 19.00 tot 23.00 uur. Het festival is gratis te bezoeken. Poppodium de Meester verzorgt elke avond intieme concerten in het bostheater op het Utopia-eiland halverwege de ALLUMINOUS route. Kom jij deze lokale muzikale helden supporten?

Op woensdag 25 oktober zijn er optredens van:
Fire Proof (19:30 uur) & Wim Budding (20:30 uur).

FIRE PROOF | 19:30 UUR

Biografie Fire Proof

De boyband die geen boyband is, dát is Fire Proof. Met aanstekelijke rock en een mooie laag pop, zorgen deze 4 jonge mannen voor een avond vol bewegende voetjes, plezier en interactie, allemaal met een stoer randje.

WIM BUDDING | 20:30 UUR

Biografie Wim Budding

Veel mensen zullen Wim kennen als frontman van de ‘classic albumavonden’ in De Meester, waar live albums werden uitgevoerd van o.a. Fleetwood Mac, Rolling Stones en Eric Clapton. Daarnaast is Wim leadzanger en -gitarist van de Budding Blues Band. Tijdens het Alluminous speelt Wim solo met zijn gitaar en zingt hij niet alleen bekende nummers variërend Van Soul tot Blues en Country tot Rock, maar komen ook eigen composities aan bod!