ALLUMINOUS - LICHTKUNSTFESTIVAL

Intieme concerten in het Bostheater op het Utopia-eiland!
Date : 28 / okt / 2023
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 19:30 UUR
Huisregels de Meester
Gratis

ALLUMINOUS – LICHTKUNSTFESTIVAL

ALLUMINOUS is terug in Almere in de herfstvakantie. En iedereen is welkom! ALLUMINOUS is een magische lichtkunstroute rondom het Almeerse Weerwater waar kunst en theater samenkomen. De route is 5 kilometer lang en je doet er lopend gemiddeld 2 uur over. ALLUMINOUS is elke avond van 20 tot 29 oktober te bezoeken, van 19.00 tot 23.00 uur. Het festival is gratis te bezoeken. Poppodium de Meester verzorgt elke avond intieme concerten in het bostheater op het Utopia-eiland halverwege de ALLUMINOUS route. Kom jij deze lokale muzikale helden supporten?

Op zaterdag 28 oktober zijn er optredens van:
Alkaline (19:30 uur), Buttoned (20:30 uur) & Resonance (21:30 uur)

ALKALINE | 19:30 UUR

Biografie Alkaline

Alkaline is een alternatieve punkrock band uit Almere. Luide drums, distorted gitaren en een funky bassline. Met twee vocalisten en een diverse smaak in muziek laat Alkaline vele kanten van zichzelf zien. Hemran Sabity op de gitaar en zang, Anne Lissabeth op de gitaar en zang, Luc Rondini op de bass gitaar en Younes Sekkat op de drums. Speciaal voor ALLUNIMOUS laten zij een zachte akoestische kant van zichzelf zien.

BUTTONED | 20:30 UUR

Biografie Buttoned

Buttoned is een Almeerse singer-songwriter met een grenzeloze passie voor muziek. Zijn nummers worden gekenmerkt door diepgaande teksten en melodieus gitaarspel, waarmee hij een diepe indruk achterlaat in de muziekwereld. Met eerlijke en emotionele liedjes blijft Buttoned zijn publiek betoveren en groeit hij gestaag in de muziekindustrie. Een opkomende artiest om in de gaten te houden.

RESONANCE | 21:30 UUR

Biografie Resonance

Resonance is een vierkoppige alternatieve-rock band uit Almere geformeerd in 2018.
De vier leden bestaan uit lead-vocalist Daniel de Zwart, Lead-gitarist Ricardo Maldonado Sevilla, bassist Jip de Vries en drummer Sam Deckers.
Hun veelzijdige muziek neemt invloeden uit onder andere Jeff Buckley, Radiohead en Nothing but Thieves. Van gierende gitaren tot melancholische ballads weet deze band het publiek mee te slepen in een fantastische show vol met energie en muzikaliteit.