ALLUMINOUS - LICHTKUNSTFESTIVAL

Intieme concerten in het Bostheater op het Utopia-eiland!
Date : 22 / okt / 2023
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 19:30 UUR
Huisregels de Meester
Gratis

ALLUMINOUS – LICHTKUNSTFESTIVAL

ALLUMINOUS is terug in Almere in de herfstvakantie. En iedereen is welkom! ALLUMINOUS is een magische lichtkunstroute rondom het Almeerse Weerwater waar kunst en theater samenkomen. De route is 5 kilometer lang en je doet er lopend gemiddeld 2 uur over. ALLUMINOUS is elke avond van 20 tot 29 oktober te bezoeken, van 19.00 tot 23.00 uur. Het festival is gratis te bezoeken. Poppodium de Meester verzorgt elke avond intieme concerten in het bostheater op het Utopia-eiland halverwege de ALLUMINOUS route. Kom jij deze lokale muzikale helden supporten?

Op zondag 22 oktober zijn er optredens van:
Shalimar (19:30 uur) & Fire proof (20:30 uur)

SHALIMAR | 19:30 UUR

Biografie Shalimar

Shalimar is een negentienjarige artiest met een diepe liefde voor muziek. Van jongs af aan toonde ze interesse in zingen en later voegde ze daar ook piano spelen aan toe. Haar reis begon ooit op de theaterschool in Almere, maar al snel ontdekte ze dat haar passie volledig bij de muziek lag. In haar vrije tijd geniet Shalimar van het luisteren naar metal en bezoekt ze regelmatig concerten. Toch is haar eigen muzikale voorkeur popmuziek, waarin ze haar gevoel en emoties op een krachtige manier kan uiten.

FIRE PROOF | 20:30 UUR

Biografie Fire Proof

De boyband die geen boyband is, dát is Fire Proof. Met aanstekelijke rock en een mooie laag pop, zorgen deze 4 jonge mannen voor een avond vol bewegende voetjes, plezier en interactie, allemaal met een stoer randje.