ALLUMINOUS - LICHTKUNSTFESTIVAL

Intieme concerten in het Bostheater op het Utopia-eiland!
Date : 20 / okt / 2023
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 19:30 UUR
Huisregels de Meester
Gratis

ALLUMINOUS – LICHTKUNSTFESTIVAL

ALLUMINOUS is terug in Almere in de herfstvakantie. En iedereen is welkom! ALLUMINOUS is een magische lichtkunstroute rondom het Almeerse Weerwater waar kunst en theater samenkomen. De route is 5 kilometer lang en je doet er lopend gemiddeld 2 uur over. ALLUMINOUS is elke avond van 20 tot 29 oktober te bezoeken, van 19.00 tot 23.00 uur. Het festival is gratis te bezoeken. Poppodium de Meester verzorgt elke avond intieme concerten in het bostheater op het Utopia-eiland halverwege de ALLUMINOUS route. Kom jij deze lokale muzikale helden supporten?

Op vrijdag 20 oktober zijn er optredens van:
Wim Budding (19:30 uur), MAR (20:30 uur) & Christie Middel (21:30 uur)

WIM BUDDING | 19:30 uur

Biografie Wim Budding

Veel mensen zullen Wim kennen als frontman van de ‘classic albumavonden’ in De Meester, waar live albums werden uitgevoerd van o.a. Fleetwood Mac, Rolling Stones en Eric Clapton. Daarnaast is Wim leadzanger en -gitarist van de Budding Blues Band. Tijdens het Alluminous speelt Wim solo met zijn gitaar en zingt hij niet alleen bekende nummers variërend Van Soul tot Blues en Country tot Rock, maar komen ook eigen composities aan bod!

MAR. | 20:30 uur

Biografie MAR.

Op het eerste gezicht maakt MAR. vrolijke Nederlandstalige popsongs met ‘catchy’ refreintjes, maar wie goed naar de teksten luistert ontdekt het melancholische en bitterzoete randje. Gewapend met een flinke dosis levenservaring is MAR. niet bang om gevoelige onderwerpen aan te snijden over herkenbare thema’s op het gebied van liefde, angst, loslaten en persoonlijke groei. Toch weet ze deze, mede dankzij een goede dosis Amsterdamse nuchterheid en charme, altijd op een bijzonder positieve manier te brengen. En met haar heldere stem en sterke muzikale ondersteuning, weet MAR. bij zowel jong als oud de juiste snaren te raken.

CHRISTIE MIDDEL| 21:30 uur

Biografie Christie Middel

Christie Middel is een getalenteerde zangeres uit Almere, bekend om haar warme stemgeluid en unieke mix van jazz- en country-invloeden. Haar optredens ademen nieuw leven in bekende en minder bekende nummers, en ze weet het publiek moeiteloos te betoveren. Na haar deelname aan het zesde seizoen van The Voice, waar ze werd gecoacht door Miss Montreal, heeft ze haar eigen muzikale identiteit ontwikkeld. Een hoogtepunt van haar shows zijn de zelf gecomponeerde melancholische pianoballads, die haar veelzijdigheid als artiest benadrukken en de luisteraar recht in het hart raken.