A DATE WITH MADONNA

ULTRAMARINE GIRLS BAND ZINGT MADONNA
Date : 7 / jan / 2022
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 20:00 UUR
Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : AVONDKASSA: € 20,00 | VVK DEUR: € 17,00 | VVK ONLINE: € 18,50

A DATE WITH MADONNA

AVONDKASSA: € 20,00 | VVK DEUR: € 17,00 | VVK ONLINE: € 18,50

*Disclaimer: In lijn met de nieuwe corona-maatregelen zal dit evenement enkel toegankelijk zijn op vertoning van een corona bewijs (EU DDC). Hier zal aan de deur op gecontrolleerd worden. Kijk op de website van de Overheid voor meer informatie over het coronabewijs.

Madonna, een van de grootste pop artiesten van de 80’s en 90’s, daarvoor moet je als tribute wel een hele sterke show neer zetten. Gelukkig houden de leden van Ultramarine Girls Band wel van een uitdaging. Op 17 september zullen zij alsnog naar de Meester komen. Maar de dames van ultramarine doen dat zonder moeite, en in september kan jij het meemaken in Poppodium de Meester.

Ondanks dat het album ‘Madonna’ al bijna 40 jaar oud is, blijft de muziek even bijzonder en iconisch. Tijdens deze avond zal de band een wandeling door de tijd maken.

ULTRAMARINE GIRLS BAND

Biografie Ultramarine Girls Band

The Ultramarine Girls Band. Deze damens zijn stuk voor stuk die-hard Madonna fan, en dat laten zij ook merken. De dames staan garant voor een wervelend spektakel (met bijbehorende outfits en dansmoves) waarin alle hits van Madonna voorbijkomen van Van ‘Like A Prayer’ tot ‘Material Girl’ en van ‘Into The Groove’ tot ‘Like A Virgin’. Dompel je onder in sing-a-long en Dance-a-longs die je mee terug nemen naar de 80’s en 90’s.

Website Ultramarine Girls Band