FLAVOURLAND VOORRONDE II

Date : 8 / Nov / 2019
Tijd : 19:30 UUR Aanvang: 20:00 UUR Huisregels de Meester
Locatie : Grote zaal Attend on Facebook
Prijs : VVK: DEUR €5,- ONLINE: €5,- | AVONDKASSA €5,-

FLAVOURLAND VOORRONDE II

VVK: DEUR €5,- ONLINE: €5,- | AVONDKASSA €5,-

Wie is ‘beste popband of popact van Flevoland 2019’.

Flavourland-finale-Underground

 

Flavourland 2019 gaat van start. Schrijf je in voor de Flevolandse voorronde van ‘De grote prijs van Nederland’ en zet jezelf op de kaart. Je wint misschien niet alleen roem in heel Flevoland maar skipt de voorselectie- en plaatst je direct voor de halve finale van de Grote Prijs van Nederland. Enne deelnemen kost je niks, dus…..welkom.

De voorrondes zijn op:

  • zondagmiddag 27 oktober Corneel, Lelystad 
  • vrijdag 8 november Poppodium De Meester, Almere
  • zaterdag 9 november De Klos, Emmeloord

  De finale is op:

  • vrijdag 6 december Poppodium De Meester, Almere

 

Ja leuk allemaal, maar wat valt er eigenlijk te winnen?

Naast moddervette (geld)prijzen à € 1.000,- voor de winnaar, ook directe plaatsing bij de halve finale van de Grote Prijs van Nederland, een zwaar vergulde bokaal en voor één jaar gegarandeerde roem tot minimaal aan de provinciegrenzen. En één van de finalisten speelt op Jolpop 2020, het leukste festival van Lelystad.

Bovendien, realiseer je dat je met je act of band een enorm leuke avond/ middag in duikt waarin je popliefhebbend Flevoland ontmoet, ieder met zijn eigen stijl en gekte maar al een feestje om eens van binnenuit mee te mogen maken. Dus los van jouw potentiële doorbraak…..gewoon mee doen is de moeite waard.

 

Voor wie?

  • Alle muziekstijlen zijn welkom. Aanmelden=deelnemen; d.w.z. de wedstrijd heeft een open inschrijving en elke Flevolandse band/act kan meedoen.
  • Een band/act is Flevolands als minimaal één van de leden in Flevoland woonachtig is.
  • Deelname is kosteloos.

 

Aanmelden

Kan tot en met dinsdag 1 oktober as. door het invullen & inzenden van het inschrijfformulier, te vinden op www.flavourland.nl.  Check voor meer nieuws ook www.facebook.com/flavourlandmusic, www.corneel.nl, www.demeesteralmere.nl en www.de-klos.nl

 

Door wie?

Flavourland 2019 is de provinciale popprijs voor alle bands & acts uit de provincie Flevoland, georganiseerd door CAF i.s.m. poppodia De Meester, Corneel en De Klos. De winnaars van de lokale voorrondes, een aantal publiekswinnaars en de wildcardwinnaars stromen  door naar de Flavourland-finale.

 

Meer informatie & inschrijven: www.flavourland.nl . Flavourland 2019 wordt mogelijk gemaakt door de Provincie Flevoland.