FLAVOURLAND 2017 VOORRONDE

DÉ FLEVOLANDSE POPPRIJS
Date : 24 / Nov / 2017
Tijd : 19:30UUR Aanvang: 20.00 UUR
Huisregels de Meester
Locatie : Grote zaal Attend on Facebook
Prijs : VVK: € 5 | DEUR € 5
Coming Soon

FLAVOURLAND 2017 VOORRONDE

VVK: € 5 | DEUR € 5

pie

Centrum Amateurkunst Flevoland (CAF) organiseert in samenwerking met Poppodium Underground Lelystad, Poppodium De Meester Almere en De Klos Emmeloord Flavourland 2017, dé popprijs van Flevoland.
Mediapartner is 3voor12/Flevoland. De drie voorrondes, waaraan bands en acts deelnemen, vinden deze november verspreid over de provincie plaats en aankomende december is de finale in Lelystad.

Wat valt er te winnen?

Fabelachtige (geld)prijzen, een gruwelijk lelijke trofee en zoveel roem als je maar kan dragen. En als belangrijkste: de winnaar van Flavourland plaatst zich automatisch voor de landelijke finale van de Sena Performers POPnl Award 2017 in de legendarische poptempel Melkweg, Amsterdam.

Zie ook: www.popnlaward.nl

Flavourland is de bandwedstrijd voor alle bands & acts uit de provincie Flevoland, georganiseerd door CAF (Centrum Amateurkunst Flevoland), i.s.m. poppodia De Meester, Underground en De Klos.

De winnaars van de lokale voorrondes, een aantal publieks- en wildcardwinnaars én de winnaar van ‘Vers’ stromen door naar de Flavourland-finale.

Flavourland 2017 wordt ondersteund door de Provincie Flevoland
Meer info op: www.flavourland.nl // www.demeesteralmere.nl // www.undergroundlelystad.nl // www.de-klos.nl en www.3voor12.nl/flevoland