EYE ON THE PRIZE CLUBTOUR

FINALISTEN GROTE PRIJS VAN NEDERLAND HIPHOP
Date : 26 / Mrt / 2016
Tijd : 20:00 UUR Aanvang: 21:00 UUR Huisregels de Meester
Locatie : Hard Bitten and the Others Attend on Facebook
Prijs : VVK: € 5 | DEUR: € 8

EYE ON THE PRIZE CLUBTOUR – HIPHOP

VVK: € 5 | DEUR: € 8

De ‘Eye On The Prize’ clubtour presenteert het hiphop geluid van 2016. Op initiatief van de Grote Prijs Van Nederland en Mojo tourt een zestal veelbelovende hiphopacts door Nederland. De artiesten vertegenwoordigen een uiteenlopend geluid en hebben een ijzersterke livereputatie met elkaar gemeen. In januari stonden ze in de finale van de Grote Prijs Van Nederland: ALPHADNA, Oostcoast, Jowners, Le Seton, Djé-Rimo X Alan Mascott en winnares Nanah Dae. Onder begeleiding van ervaren artiesten als Adje, Sticks, Akwasi en Glen Faria ontwikkelden de acts ieder een krachtige liveshow. Ondanks er maar één de winnaar kan zijn, bundelen de artiesten hun krachten en trekken zij Nederland in om het hiphopgeluid van 2016 te verspreiden.

Lokatie: Hard Bitten and the Others

1150785_525658427506333_1325220240_n

NANAH DAE (winnares)

DSC_0483-2-722x406

Biografie NANAH DAE

Nanah Dae is de winnares van de Grote Prijs Van Nederland. De jury noemde de 23-jarige MC ‘stoer, sexy en kwetsbaar’. Ze deelt haar levensverhaal al rappend en zingend over zowel snoeiharde boombap beats als funky tracks met popinvloeden. Daarbij zorgt deze dame voor een hoog gehalte aan entertainment!

ALPHADNA

alphadna

Biografie ALPHADNA

ALPHADNA is een hiphopformatie uit Amsterdam bestaande uit MC’s Alpha Beta en Medina, live ondersteund door DJ Nav. Het trio combineert hardcore raps en punchlines met een knipoog naar soul en reggae. Soms maatschappijkritisch, soms geen fuck gevend, altijd met het hart op de tong.

DJÉ-RIMO X ALAN MASCOTT

DJÉ-RIMO X ALAN MASCOTT

Biografie DJÉ-RIMO X ALAN MASCOTT

Zet rapper Djé-Rimo en producer Alan Mascott samen in een studio en het resultaat is een unieke sound en een overweldigende energie. Hun voorliefde voor soul, funk en hiphop, in combinatie met de Molukse roots van Djé-Rimo zorgt voor een herkenbaar geluid.

JOWNERS

jowners

Biografie JOWNERS

Smaakmakers als Puna.nl, 22tracks en Ballinnn zijn het er allemaal over eens: Jowners is een artiest om op te letten! Jowners heeft de sound en energie van de nieuwe generatie hiphoppers. Met feelgood tracks laat deze levensgenieter horen dat zijn muziek even aanstekelijk is als zijn persoonlijkheid.

LE SETON

leseton-pvmc

Biografie LE SETON

Le Seton benadert hiphop als een singer-songwriter. Hij rapt, hij zingt, hij is zelfkritisch, hij heeft humor, hij spaart zichzelf niet, hij speelt met geluid. De goedlachse Rotterdammer zorgt voor een frisse wind in het hiphoplandschap.

OOSTCOAST

OostCoast foto-722x406

Biografie OOSTCOAST

Het Arnhemse hiphopcollectief OostCoast bestaat uit MC’s Dizzow, Drift en producer Henning.

De goed op elkaar ingespeelde MC’s wisselen elkaar af op met funk doorspekte beats die je in de straten van L.A. doen wanen. Niet zo vreemd als je bedenkt dat Henning al voor grootheden als Snoop Dogg produceerde. Het resultaat is een rijk geproduceerde, overweldigende muziekachtbaan vol pompende beats en vurige raps.

Links
Facebook Nanah Dae
Website ALPHADNA
Facebook Djé-Rimo X Alan Mascott
Facebook Jowners
Website Le Seton
Facebook OostCoast