BOWIE & FRIENDS: ALTERNATIVE EIGHTIES

SPECIAL GUEST: KLAUS NOMI
Date : 5 / Sep / 2015
Tijd : 19:30 UUR Aanvang: 20.00 UUR 16+, ID verplicht. Huisregels de Meester
Locatie : Grote zaal
Prijs : VVK: €5 | DEUR: €7

BOWIE & FRIENDS: ALTERNATIVE EIGHTIES LIVE

VVK: €5 | DEUR: €7

Een avond geïnspireerd op eind jaren ’70 en begin jaren ’80. Met Ground Control (de beste David Bowie tributeband van Nederland) én de mogelijkheid tot meet & greet met special guest Klaus Nomi! Deze avond is in samenwerking met theatergezelschap Bonte Hond in het kader van hun nieuwe theaterstuk ‘Know Me’. 

GROUND CONTROL (DAVID BOWIE TRIBUTE BAND)

ground contrl

Biografie Ground Control

Wie belichaamt de connectie tussen de 70’s, 80’s en 90’s, door 3 decennia lang steeds te blijven vernieuwen, en voorop te lopen in de popmuziek en popart…? David Bowie!
Ries de Wit (vocalen), Hans van Binsbergen (gitaar), Coen van Woerkom (basgitaar), Peter De Belie (gitaar), Bart Smits (toetsen) en Jago Agricola (drums) hebben allemaal een andere muzikale afkomst, met verschillende muzikale bagage, maar weten deze te combineren tot één muzikale passie; David Bowie. Ground Control is de uitdaging aangegaan, en speelt de beste, mooiste en belangrijkste nummers uit zijn enorme repertoire.
Ground Control heeft een missie: het met vuur en passie uitvoeren van Bowie-nummers, soms bijna identiek aan het origineel, soms met een twist, maar altijd met respect voor de Thin White Duke zelf…
Van ‘The Man Who Sold The World’ tot ‘Station to Station’, van ‘Space Oddity’ tot ‘Heroes’, van ‘Five Years’ tot ‘Let’s Dance’ en van ‘Changes’ tot ‘Scary Monsters’… Elke periode van David Bowie is bijzonder, en Ground Control weet dit zeer realistisch neer te zetten met een bijzondere, muzikale en kleurrijke live show.

Links
Website Ground Control
Website Bonte Hond