Muziekmaatjes

Samen muziek maken, op afstand, ten tijden van de corona-crisis? Dat kan met het  ‘muziekmaatjes’ project geïnitieerd door Poppodium de Meester. Door de financiële bijdrage van Rabobank Almere kunnen wij nu muziekinstrumenten aanschaffen en deze in bruikleen geven aan muzikale jongeren die een zinvolle dagbesteding zoeken nu alle andere activiteiten zijn weggevallen. Zij zullen gekoppeld worden aan een ‘muzikaal-maatje. Dit maatje zal dan eens per week contact zoeken met een jongere die een instrument geleend heeft om digitaal les te geven of om digitaal samen muziek te maken.

Ik wil graag muziek maken!

We zijn allemaal in de ban van het corona-virus, alle sociale activiteiten liggen nagenoeg stil en buurthuizen, jongerencentra en poppodia zijn gesloten. Hierdoor komen veel jongeren minder in aanraking met anderen en missen het sociale contact. Heb jij altijd al een instrument willen spelen en is jouw ultieme droom om ooit te rocken op een podium? Maar heb jij niet de (financiële) mogelijkheden om zelf een (bas)gitaar, keyboard of cajon aan te schaffen? Wij helpen je! Het muziekmaatjes project geeft verschillende muziekinstrumenten uit in bruikleen. Daarnaast wordt je gekoppeld aan een muzikaal maatje die hetzelfde instrument al beheerst, dit maatje zal dan eens per week contact met je zoeken om digitaal les te geven of om digitaal samen muziek te maken. Net waar je behoefte aan hebt! Het streven is om zodra het weer kan en verantwoord is jamsessies en/of gezamenlijke repetities te organiseren zodat je op een muzikale manier nieuwe mensen leert kennen.

 

 

 

Ken jij iemand die graag muziek zou willen maken maar zelf geen instrument heeft of zou jij misschien zelf een muzikaal maatje willen worden? Neem dan contact op met: muziekmaatjes@demeesteralmere.nl