DE CORONA REGELS

Aangepast op 15-9-2021.

Op deze pagina besteden we nog eens extra aandacht aan de huidige corona regels. Ook nu er een hoop regels vervallen, komen er weer nieuwe regels voor in de plaats en we snappen dat dit verwarring met zich meebrengt.

We maken onderscheid in een aantal stappen: Ticketaanschaf, Voorbereiding, Bezoek en Nazorg. Op deze manier lopen we alle stappen met je door zodat hopelijk alle vragen geadresseerd worden.

Ticketaanschaf
In principe is het aanschaffen van tickets weer terug bij het oude, dit houdt in dat je losse tickets koopt zonder restricties. Je kunt tickets voor jezelf en anderen kopen, zolang je er maar zorg voor draagt hen op de hoogte te houden bij wijzigingen aan het evenement en deelnamen aan het eventuele broncontact onderzoek.
Gezien we nog steeds in onzekere tijden verkeren blijft ons retour beleid van kracht, dit houdt in dat bij wijzigingen u altijd aanspraak kunt maken op uw volledige aankoopbedrag, tenzij anders vermeld op de evenementenpagina.

Voorbereiding
Een voorbereid mens telt voor twee, wanneer iedereen voorbereid aan de deur verschijnt kunnen we de instroom soepel laten verlopen. Hiervoor geldt dat je aan 3 zaken moet denken: Coronatoegangsbewijs, Legitimatie en een Concertticket.
Het coronatoegangsbewijs mag enkel aangediend worden in de vorm van de corona check-app óf een papieren versie. Meer daarover leest u op Rijksoverheid. Ter verificatie van uw toegangsbewijs dien je een geldige legitimatie mee te nemen. De coronascanner laat namelijk zien onder welke naam de QR-code staat, wij zullen dus controleren of dit overeenkomt met uw legitimatie. Let wel, dit is de enige informatie die de QR-code vrijgeeft. Ten derde heb je natuurlijk een concertticket nodig zoals altijd. Deze ontvangt u altijd via de mail of op uw Stager account.

Bezoek
Eenmaal binnen vervallen vrijwel alle corona-regels. Dit houdt in dat er geen anderhalve meter afstand gehouden hoeft te worden, maar het mag. Concerten hoeven niet meer zittend te zijn en we morgen weer vrijuit bewegen. Dat betekent weer zelf naar de bar voor drankjes en een alom vrijere concertbeleving.
Wel willen we benadrukken dat als bezoekers afstand willen bewaren, of een mondkapje willen dragen, we op het begrip van onze bezoekers rekenen. Laten we niet voor elkaar invullen wat ‘normaal’ is, maar juist zorgen dat we gezamenlijk weer van livemuziek kunnen genieten.
Tot slot, hebben wij besloten de garderobe weer te openen om stapels jassen te voorkomen. Hierbij proberen we de jassen zo veel mogelijk los van elkaar te hangen. Gebruik van de garderobe is vrijblijvend, indien gewenst kunt u uw jas in een (plastic) tas aanleveren.

Nazorg
Idealiter hopen we dat de nazorg niet nodig is, maar het kan gebeuren dat er toch een besmetting plaats heeft gevonden tijdens een evenement. In dit geval zal er door ons of de GGD contact opgenomen worden met alle tickethouders. Dit zullen wij doen per e-mail. Wij zullen niet weten om wie van de bezoekers het ging, en voelen onszelf ook niet de aangewezen persoon u van specialistisch advies te voorzien. Lees in dit geval dan ook de website van Rijksoverheid hierop na. De betreffende mail zal uiteraard ingaan op je opties en plichten. Wij rekenen er op dat alle bezoekers zich bewust zijn van de verantwoordelijkheid die ze nemen door een evenement bij te wonen en geloven dan ook sterk dat iedereen ook na het evenement correct handelt.

Mocht je toch nog vragen of verwarringen hebben neem dan vooral contact op via info@demeesteralmere.nl of 036-5332780.

Tot snel,
-Team de Meester