Coronavirus

De stand van zaken

Inmiddels zijn we ruim een jaar verder. Een terug kerend thema blijft het verplaatsen of soms zelfs cancelen van shows. Hiervoor geldt ten aller tijden dat je aanspraak kunt maken op restitutie (terug storting van uw geld). Verderop leest u hier meer over.
Afgelopen jaar hebben wij, als team, waar mogelijk ons uiterste best gedaan Almere toch te voorzien van popcultuur en vermaak. In de vorm van PopQuizes, Front Row Sessies, Kleinschalige live-concerten, Front Row Concerts en samenwerkingen met andere culturele partijen zoals Kunst is Leuk en Kleur in Cultuur.

Benieuwd wat we op de planning hebben staan als we weer mogen? Bekijk het actuele programma. Wij vermoeden dat er eerst terug geschaald zal worden naar maximaal 30 bezoekers. Deze fysieke sessies zullen aanvoelen als een Jazz café met tafeltjes en een bezoekers limiet van 30 concertgangers.

Ik heb tickets voor een show die verplaatst of gecanceld. 

Onderstaand vind je een overzicht van de evenementen die we helaas hebben moeten verplaatsen of annuleren. Is een evenement verplaatst dan wordt uw ticket automatisch omgezet naar de nieuwe datum. Let er hierbij wel op dat de aanvangstijd daarmee kan afwijken van wat er op uw ticket staat. Houdt voor de meest actuele informatie altijd de website aan. Heeft u een ticket van een geannuleerd evenement, dan volstaat een e-mail om uw geld teruggestort te krijgen. Lees hieronder meer over restitutie van ticket gelden.

Restitutie (terug betaling) van ticket gelden.

Alle tickets worden handmatig terug overgemaakt, hierom dient u zelf een verzoek hiertoe in te dienen. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar info@demeesteralmere.nl met daarin de volgende informatie:
-Het event en het aantal tickets (voeg eventueel de e-tickets in de bijlage)
-Uw ordernummer of ticketnummer
-Uw rekeningnummer + naam
Omdat het terugstorten van uw ticket gelden een handmatig proces is houden wij twee weken verwerkingstijd aan. Wij zullen altijd een reactie mailen dat uw aanvraag in goede orde is ontvangen, krijgt u die niet, neem dan contact op. Heeft u overige vragen, dan zijn wij bereikbaar op 0365332780 en via info@demeesteralmere.nl

 

Hoe weet ik of mijn show door gaat?
Geen nieuws is goed nieuws in dit geval. Wij proberen iedereen zo snel en volledig mogelijk op de hoogte te stellen bij veranderingen. Dit doen wij altijd per mail! Waar relevant zullen we ook een update op de website in het betreffende evenement plaatsen. We staan er nog altijd optimistisch in, maar moeten nou eenmaal doorschuiven wanneer de regels ons geen andere kans bieden.

We zullen bij evenementen altijd proberen om te verplaatsen. Dit ontlast de tickethouder het meest, omdat er dan geen directe actie ondernomen hoeft te worden. Wij volgen altijd de richtlijnen van het RIVM wanneer deze daadwerkelijk gepubliceerd zijn. Dit betekend dat wij op basis van geruchten en mogelijke nieuwsvoorspellingen geen beslissingen zullen maken.

Contact Mocht je toch nog vragen hebben staan we zoals altijd voor je klaar. Wij willen u verzoeken al uw vragen voor nu per mail te stellen omdat ook wij zo veel mogelijk van huis uit zullen werken. Uw kunt ons bereiken op info@demeesteralmere.nl en mocht u ons echt telefonisch willen spreken kunt u altijd uw nummer achterlaten.

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 1 april 2021