Coronavirus

De stand van zaken

Inmiddels zijn we bijna drie maanden verder en mag er voorzichtig aan weer wat ondernomen worden. De 1,5 meter regeling blijft leidend en ook voor De Meester betekend dat concessies. Toch zal er geprobeerd worden om Almere van popmuziek te voorzien. Dit wordt gedaan in de vorm van PopQuizes, live-streams met lokaal talent en spoedig ook weer fysiek. Deze fysieke sessies zullen aanvoelen als een Jazz café met tafeltjes en een bezoekers limiet van 30 concertgangers. Hopelijk is er na 1 september weer meer vrijheid en meer mogelijk. 


Coronavirus: wat betekent dit voor mijn bezoek aan Poppodium de Meester?

Ik heb tickets voor een show die verplaatst of gecanceld. 

Op 17 april heeft het kabinet en het RIVM verlengende maatregelen bekend gemaakt omtrent het Coronavirus. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland met meer dan 100 bezoekers. Dit verbod is verlengd tot 1 september 2020. Naar aanleiding van deze maatregelen moeten wij helaas de volgende evenementen verplaatsen:
Herman Brood Academie on Tour 09 mei,
In The Adventure: Windup Space +The spvrk + Big Boys At The Disco 15 mei,
Jordan Matthew Young (usa) + Copperhead county + Subterranean Street Society 23 mei,
30+ Dance Classics Party: Dj Ben Liebrand 29 mei,
Tastoo 5 juni,
Freakout (36up) Soulparty 20 juni,
80’s verantwoord 3 juli.

Om per evenement de bezoeker van de juiste en actuele informatie te voorzien verwijzen we u graag naar de evenementen pagina op Facebook. Zo kunnen we duidelijk per evenement communiceren wat er is veranderd en welke opties u heeft.

Herman Brood Academie on Tour

In The Adventure: Windup Space+The spvrk+ Big Boys At The Disco

Tastoo

 

Ik heb tickets voor een show in de Meester na 1 September. Wordt deze afgelast?
Vooralsnog hopen wij dat de evenementen na 1 September gewoon door kunnen gaan. We volgen de adviezen van het RIVM op. Inwoners met vragen over het coronavirus kunnen terecht op de website van het RIVM: www.rivm.nl. Ook kunnen zij bellen met het landelijke publieksinformatienummer 0800-1351. Het algemene nummer van GGD Flevoland is beschikbaar voor specifieke vragen rondom gezondheid: 088-0029910.

Contact Mocht je toch nog vragen hebben staan we zoals altijd voor je klaar. Wij willen u verzoeken al uw vragen voor nu per mail te stellen omdat ook wij zo veel mogelijk van huis uit zullen werken. Uw kunt ons bereiken op info@demeesteralmere.nl en mocht u ons echt telefonisch willen spreken kunt u altijd uw nummer achterlaten.

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 9 juni.