Coronavirus

De stand van zaken

Inmiddels zijn we bijna drie maanden verder en mag er voorzichtig aan weer wat ondernomen worden. De 1,5 meter regeling blijft leidend en ook voor De Meester betekend dat concessies. Toch zal er geprobeerd worden om Almere van popmuziek te voorzien. Dit wordt gedaan in de vorm van PopQuizes, live-streams met lokaal talent en spoedig ook weer fysiek. Deze fysieke sessies zullen aanvoelen als een Jazz café met tafeltjes en een bezoekers limiet van 30 concertgangers.

Coronavirus: wat betekent dit voor mijn bezoek aan Poppodium de Meester?

Ik heb tickets voor een show die verplaatst of gecanceld. 

Onderstaand vind je een overzicht van de evenementen die we helaas hebben moeten verplaatsen of annuleren. Is een evenement verplaatst dan wordt uw ticket automatisch omgezet naar de nieuwe datum. Let er hierbij wel op dat de aanvangstijd daarmee kan afwijken van wat er op uw ticket staat. Houdt voor de meest actuele informatie altijd de website aan. Heeft u een ticket van een geannuleerd evenement, dan volstaat een e-mail om uw geld teruggestort te krijgen. Lees hieronder meer over restitutie van ticket gelden.

23 oktober 2020              Dossier Boombap 2020                                                 29 mei 2021

24 obtober 2020               Classic Albums: Rumors  – Fleetwood Mac            11 december 2020

6 november 2020            80’s Verantwoord                                                           23 April 2021

7 november 2020            Voltage + Support: Outside Revelation                  Afgelast

8 november 2020            Flevo Bier Festival                                                           Afgelast

13 november 2020          Classic Albums: In Rock – Deep Purple                   Afgelast

21 november 2020          Classic Albums: In Rock – Deep Purple                   Afgelast

28 november 2020          Almere Gaat Vreemd                                                    Afgelast

4 december 2020             Ladies in Gold, Red & Green                                      24 april 2021

 

Restitutie (terug betaling) van ticket gelden.

Alle tickets worden handmatig terug overgemaakt, hierom dient u zelf een verzoek hiertoe in te dienen. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar info@demeesteralmere.nl met daarin de volgende informatie:
-Het event en het aantal tickets (voeg eventueel de e-tickets in de bijlage)
-Uw ordernummer of ticketnummer
-Uw rekeningnummer + naam
Omdat het terugstorten van uw ticket gelden een handmatig proces is houden wij twee weken verwerkingstijd aan. Wij zullen altijd een reactie mailen dat uw aanvraag in goede orde is ontvangen, krijgt u die niet, neem dan contact op. Heeft u overige vragen, dan zijn wij bereikbaar op 0365332780 en via info@demeesteralmere.nl

 

Ik heb tickets voor een show in de Meester na 2020. Wordt deze afgelast?
Vooralsnog hopen wij dat de evenementen na 1 September gewoon door kunnen gaan. We volgen de adviezen van het RIVM op. Inwoners met vragen over het coronavirus kunnen terecht op de website van het RIVM: www.rivm.nl. Ook kunnen zij bellen met het landelijke publieksinformatienummer 0800-1351. Het algemene nummer van GGD Flevoland is beschikbaar voor specifieke vragen rondom gezondheid: 088-0029910.

Contact Mocht je toch nog vragen hebben staan we zoals altijd voor je klaar. Wij willen u verzoeken al uw vragen voor nu per mail te stellen omdat ook wij zo veel mogelijk van huis uit zullen werken. Uw kunt ons bereiken op info@demeesteralmere.nl en mocht u ons echt telefonisch willen spreken kunt u altijd uw nummer achterlaten.

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 22 oktober.