WIES (UITVERKOCHT) + SUPPORT: MARIJN ZWART

RAMMELENDE ELEKTRONISCHE POPMUZIEK IN HET NEDERLANDS
Date : 9 / jul / 2021
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 20:30 UUR
Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : DUO TICKET (TOEGANG VOOR 2 PERS.): € 20,00
Sold Out

WIES (UITVERKOCHT) + SUPPORT: MARIJN ZWART

DUO TICKET (TOEGANG VOOR 2 PERS.): € 20,00

De kersverse Nederpop-act WIES heeft de perfecte driehoeksdynamiek van pop, electronica en het raggende organische. Denk aan Ramses Shaffy meets alt-J, of Spinvis meets The Black Keys. Ondanks dat de band nog maar een jaar bestaat, werd er al gespeeld in zalen als Melkweg, Paradiso en TivoliVredenburg en wonnen zij de Amsterdamse Popprijs 2018 en Grote Prijs van Nederland 2019.

Ook Almere’s eigen Marijn Zwart staat deze avond voor jullie klaar. Begin 2021 bracht ze haar debuutsingle Dicht Bij Mij uit. En met de kwetsbare, rauwe liedjes die de singer-songwriter maakt, laat ze je ook écht dichtbij komen. Dicht bij alle emoties, onzekerheden en uitdagingen die ze in het dagelijks leven tegenkomt. Oprechte teksten geven je een intiem kijkje in het hoofd van een eeuwige twijfelaar, van een dromer.

Biografie Wies

In September 2019 bracht de band hun eerste single ‘Soms Is Het Te Laat’ uit, waarmee ze 3FM Talent en 3FM Mega Hit werden, en als 21e eindigde bij 3voor12 Song van het Jaar 2019. Ook dit jaar zijn ze in de prijzen gevallen. Het begon met hun deelname aan de Popronde als 3voor12 én OOR-talent.

Afgelopen najaar tourde WIES door het land als 3voor12 en OOR-talent van rondreizend muziekfestival Popronde, en als voorprogramma van Roxeanne Hazes. Na hun geweldige eerste single ‘Soms is het te laat’ hield iedereen zijn adem in in afwachting van nieuw materiaal. Met de single Radiostilte wisten ze iedereen te overtuigen: WIES is een blijver. Ook dit nummer werd goed ontvangen op de Nederlandse radio en genomineerd voor 3voor12 song van het jaar.

[fotot2]

De Meester in Corona-tijd.

Naar een concert gaan in Corona tijd? Dat kan hopelijk snel weer. Maar, ook de pop-sector heeft een aantal regels te volgen. Zo mag je applaudisseren, maar niet juichen. Er mag gedanst worden, maar wel vanuit je stoel. Er mag omhelst worden, mits je uit het zelfde huishouden komt. Kortom, er zijn een aantal regels die we met z’n allen moeten bewaken. Het naleven van deze regels doen we niet alleen voor onze eigen gezondheid, maar ook die van anderen. Dus, geef elkaar de ruimte (1,5 meter), volg de aangewezen looproutes, wacht op je beurt, verwissel niet van stoel tijdens de voorstelling, desinfecteer je handen, sta alleen op om naar het toilet te gaan en geef niet in aan de drang om mee te zingen. Het is beleid vanuit de Meester om tijdens alle loopbewegingen een mondkapje te dragen. Het kapje mag dus af zodra u zit. We merken dat niet iedereen dit makkelijk vindt, maar de regel is indiscutabel, neem dit dus in overweging alvorens uw komst. Helaas blijft de bar tot nader order gesloten. Als we hier met z’n allen op letten kunnen we aankomende weken blijven genieten van popcultuur, juist nu.