WIES

Rammelende elektronische popmuziek in het Nederlands.
Date : 9 / jul / 2021
Time : 19:30 UUR Aanvang: 20:30 UUR Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : DUO TICKET (TOEGANG VOOR 2 PERS.): € 20,00

WIES

DUO TICKET (TOEGANG VOOR 2 PERS.): € 20,00

De kersverse Nederpop-act WIES heeft de perfecte driehoeksdynamiek van pop, electronica en het raggende organische. Denk aan Ramses Shaffy meets alt-J, of Spinvis meets The Black Keys. Ondanks dat de band maar net een jaar bestaat, werd er al gespeeld in zalen als Melkweg, Paradiso en TivoliVredenburg en wonnen zij de Amsterdamse Popprijs 2018 en Grote Prijs van Nederland 2019.
In September 2019 bracht de band hun eerste single ‘Soms Is Het Te Laat’ uit, waarmee ze 3FM Talent en 3FM Mega Hit werden en als 21e eindigde bij 3voor12 Song van het Jaar 2019. Ook dit jaar zijn ze in de prijzen gevallen. Het begon met deelname aan de Popronde als 3voor12 én OOR-talent. Ze speelden in het voorprogramma van Roxanne Hazes en werden opnieuw genomineerd. Hun nieuwe nummers
Afgelopen najaar tourde WIES door het land als 3voor12 en OOR-talent van rondreizend muziekfestival Popronde, en als voorprogramma van Roxeanne Hazes. Na hun geweldige eerste single ‘Soms is het te laat’ hield iedereen zijn adem in in afwachting va nieuw materiaal. Met de single Radiostilte wisten ze iedereen te overtuigen: WIES is een blijver. Ook dit nummer werd goed ontvangen op de Nederlandse radio en genomineerd voor 3voor12 song van het jaar.

WIES